Miks tasuks tööl kasutada punast huulepulka?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõne arvates on punane huulepulk liiga julge ega sobi kindlasti kontorisse. Ent leidub neid, kes on veendunud, et punane huulepulk võib naise karjäärile kaasa aidata.

Aliza Licht on autor, kes on juba 20 aastat iga päev kasutanud punast huulepulka. Temalt küsitakse sageli, kuidas mõjutab julge huulepulgatooni valik tema karjääri ja kas see ei saada meeskolleegidele valet signaali. Naine on kindel, et punane huulepulk mõjub sootuks vastupidiselt, kirjutab Marie Claire.

Selle kinnitamiseks viis Licht oma Twitteri järgijate seas läbi väikese küsitluse. Küsitlusest võttis osa 460 naist, kes tegutsesid näiteks õigusteaduse ja panganduse valdkonnas, oli ka neid, kes töötasid riigiasutustes. Enamik naistest (91,2 protsenti) olid veendunud, et punane huulepulk sobib kontorisse väga hästi, 78,8 protsenti neist täpsustas, et punane huulepulgatoon jätab naisest enesekindla mulje.

Kui naistelt küsiti, kas nad kannaksid punast huulepulka töövestlusele minnes, vastas 46,6 protsenti jaatavalt. Kõigest 14,7 protsenti naistest arvas, et neid võidakse kritiseerida selle pärast, et nad julgevad kanda niivõrd silmatorkavat huulepulka.

Kui sa ei armasta aksessuaare kanda ja eelistad kanda ühevärvilisi rõivaid, siis muudab julge huulepulgatoon su välimust kahtlemata naiselikumaks ja meeldejäävamaks. Anna punasele huulepulgale võimalus, see võib sulle veel meeldima hakata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles