Mida paljastab sünnikuu su iseloomu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me oleme tähtkujusid ja sünniaegade mõju iseloomule vaadelnud nii ühe kui teise nurga alt, aga ega küll küllale liiga tee! Sel korral vaatleme, kuidas võib sünnikuu mõjutada sinu olemust.

Jaanuar

Jaanuaribeebidel on tugev tööeetika ning nad ei häbene välja öelda oma arvamust. Nad võivad olla jäigad ja külmad nagu nende sünnikuugi. Samas sobivad nad ideaalselt õpetajateks.

Veebruar

Veebruarilapsed on loovad ja neile meeldib töötada pikkade, aeganõudvate projektide kallal. Neile meeldivad stimuleerivad vestlused ja kauged maad. Nad on lojaalsed, ausad sõbrad ja partnerid.

Märts

Ka märtsilapsed on loomingulised ja hea kujutlusvõimega, aga nad vaatavad veebruarikuul sündinuist rohkem enesesse. Nad väljendavad end läbi kunsti, mitte sõnade ning nad vajavad aega rahulikus keskkonnas ja üksinda.

Aprill

Aprillibeebid ihaldavad tähelepanu nagu esimesed krookused, mis nina mullast välja torkavad. Neile ei meeldi, kui neid käsutatakse ja nad armastavad seiklusi. Nad esmajärjekorras tegutsevad ja alles siis mõtlevad.

Mai

Maikuus sündinud on heitlikud, soovides ühel päeval üht, teisel teist. Nad on aktiivsed ja sotsiaalsed inimesed, kes tüdinevad kiiresti ja vajavad pidevalt uusi asju, mis neid lõbustaks.

Juuni

Juunilapsed on tundlikud ja hoolivad. Nad tahavad päästa maailma kurjuse käest. Nad frustreeruvad kiirelt ning sageli on neil raskusi endi sõnades väljendamisega.

Juuli

Juulis sündinud jagavad nii mõndagi iseloomujoont juunibeebidega, aga nad on rohkem ekstravertsemad. Nad elavad seikluste nimel ning neil on kõrge energiatase.

August

Augustibeebid on sündinud juhtideks. Nad on kamandajad ja ei hoia oma arvamusi vaka all, samas neil on aga ääretult suured südamed.

September

Septembrilapsed ootavad teistelt väga palju, nende latt on seatud väga kõrgele. Läbikukkumist nähes on nad väga pettunud. Nad võivad olla jäärapäised.

Oktoober

Oktoobris sündinud armastavad muutusi – just oktoobris muutub ju looduski ja hakkab valmistuma talveks. Nad ei saa hästi hakkama konfrontatsiooniga. Pigem läheks hullaks nad sügisestes lehehunnikutes, kui et tegeleks millegi tõsisega.

November

Novembrilapsed on saladuslikud, sageli peidavad nad oma tõelisi tundeid ja plaane. Nad loovad ise raja, millel kõnnivad. Neil pole palju hirme ning nad hüppavad rõõmuga pea ees uutesse väljakutsetesse, vahet pole, mis võivad olla tagajärjed.

Detsember

Detsembrilapsed on lahked ja leebed. Samas on nad sageli ka üsna uhked, mis ei ole alati kõige parem omadus. Detsembribeebi võib olla väga särtsakas inimene, kellele meeldib teiste meelt lahutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles