Kümme tüüpi meest, kes on su aega väärt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sa oled deitiv, 20ndates noor naisterahvas, võib tunduda, et hoolimata Eesti väiksusest on vallalisi mehi kohtinguturul liigagi palju. Millised mehed on su vaeva väärt?

Cosmopolitan.com koostas ülevaatliku nimekirja.

  1. Mees, kes saadab sulle lihtsalt niisama lilli. Sest ta tahab sind kohtingule viia. Või sest sul oli halb päev. Või ta mõtleb su peale. Miks selliseid mehi nii raske leida on?
  2. Mees, kes peab oma sõna. Ta helistab, kui on lubanud helistada ja peab plaanidest kinni. Ning kui midagi tulebki ette ja ta ei saa lubatust kinni pidada, vabadab ta kohe kindlasti.
  3. Mees, kes sulle vahetult pärast sinuga kohtumist helistab. Telefonikõne! Milline ime! Ta on ilmselt seda tüüpi inimene, kes ka edaspidi sulle regulaarselt helistab, selle asemel, et tasuta wifi puudumisel hiljem vabandada, miks Facebooki tšätis päev otsa vait oli.
  4. Mees, kes tahab sinuga tõsist suhet. Ta paneb sind tundma, et sa oled ainus tähtis inimene maailmas – ja sa oled seda tunnet väärt.
  5. Mees, kes teab, mida ta tahab ja on valmis selle nimel võitlema. Umbes nagu sa isegi oled valmis võitlema endale oluliste asjade eest.
  6. Mees, kes vastab su sõnumitele normaalse ajavahemiku jooksul. On täielik jura Ameerika filmidest üle võetud «kohtingureegel», justnagu peaks sõnumitele vastamisega ootama kolm päeva.
  7. Mees, kes ei suuda ära oodata, mil saab sind oma sõpradele ja perele tutvustada. See näitab, et tal on tõsi taga ja ta tahab sinuga uhkeldada.
  8. Mees, kes võtab aega, et sinu sõpru tundma õppida. Kuna tal pole plaanis kuhugi minna, on ainult mõistlik, et ta teeb vahet Triinul, teisel Triinul ja kolmel Liisil, kes su seltskonda kuuluvad.
  9. Mees, kellele meeldib su perega aega veeta ja ei vingu, kui see plaanis on. Ta sõbrustab su isa ja vennaga nagu oleks osa perest ning ei pöörita silmi väikese peredraama peale. Pere on ju osa sinust!
  10. Mees, kes teeb pikemaid plaane. Pole midagi seksikamat mehest, kes suudab korraldada deidi ühe-kahe kõne või smsiga. Sahmerdajad, kes helistavad sulle ühe õhtusöögi planeerimiseks viiskümmend korda ning küsivad su sõpradelt su toiduallergiate kohta, ainult selleks, et viimasel hetkel ikkagi pitsa tellida – no pole midagi teha, neil on kohtingumaailmas raske läbi lüüa.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles