Tähesõdade Leia ehk Carrie Fisher: vestlused kaalulangetamise üle on rumalad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher (vasakul) koos tütre Billie Catherine Lourd'iga, kel olla samuti filmis väike roll mängida.
Carrie Fisher (vasakul) koos tütre Billie Catherine Lourd'iga, kel olla samuti filmis väike roll mängida. Foto: AP / Scanpix

Legendaarne näitlejanna Carrie Fisher (59) on taas rambivalguses. «Star Wars: jõud tärkab» filmiga taas Leiana ekraanidele jõudev naine on aga tuntud oma terava keele ja mahlakate ütlemiste poolest.

Hiljuti andis ta intervjuu GMA hommikuprogrammis, et filmist rääkida. «Jah, ma jään alati printsess või kindral Leiaks, see on naeruväärne! Heas mõttes naeruväärne,» ütles Fisher ning lisas, et püüab siiski tänaval mitte reageerida, kui teda Leiaks hüütakse.

Kui kõne alla tuli tema «füüsiline muutumine» rolli jaoks, lajatas näitlejatar otse: «Jah, ma võtsin selle rolli jaoks kaalust alla. Aga ma arvan, et see on rumal vestlus! Mitte küll sinuga,» viitas Fisher kaunile saatejuhile. «Sina oled peenike, sinuga võin ma sellest rääkida. Kuidas sa suudad nii kõhn olla? Teed trenni? Ja mida sa teed, et see nii kohutavalt igav poleks?»

Naerust rõkkav saatejuht tunnistas, et püüab treeningut muusikaga põnevamaks muuta. «Jah? Milline muusika on küll seda vaeva väärt? Kui sa mulle selle laulu nime ütled, siis äkki suudan ma kah end trenni tegema sundida.»

Milline muusika on küll seda vaeva väärt? Kui sa mulle selle laulu nime ütled, siis äkki suudan ma kah end trenni tegema sundida.

Kui teemaks tuli tõsiasi, et Carrie Fisherile ei meeldi ennast ekraanilt vaadata, viskas ta jällegi nalja ja ütles, et on okei, kui ta vaatab 19aastast ennast, kellena ta originaalis printsess Leiana üles astus. «Lihtsalt... normaalsetel inimestel aastatega kaob see soov end ekraanidelt vaadata. Ilmselgelt mitte sinul,» viitas ta humoorikalt jälle saatejuhile. «Aga inimesed, kes on normaalsed, kellel on teised geenid – neile ei meeldi see nii väga. Mitte et sul oleks tohutu eelis oma DNA-jackpotiga... Aga ma ei ütle ka, et siin on mingi ilulõikuste ajalugu... Ütleme, et su vanemad tegid hästi. Sa võid end ja neid õnnitleda.»

«Star Wars: jõud tärkab» esilinastub Eestis ja ülejäänud maailmas 18. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles