VIDEOEKSPERIMENT: kuidas leida täiuslik punane huulepulk?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Punane huulepulk on miski, mis võiks olemas olla iga naise iluarsenalis. Õiget tooni pumat annab sellise hulga enesekindlust, et ise ka ei usu. Kuidas ma seda tean? Sest ma lasin MACi ilutoodete koolitajal Erika Kuslapil endale soovitada täiuslikku punast huulepulka ning võin kinnitada: kui sa oled leidnud selle õige ja oma, venib suu iseenesest naerule, sammu tuleb ootamatu kergus ja maailm paistab palju värvilisem.

Huulepulga valik pole aga muidugi kerge, kuna vale tooni punane kipub hambaid kollasemana näitama ja seda ka juhul, kui sul on muidu veatu naeratus. Kuidas siis leida endale sobivaim huulevõie? Millised on üldse hetkel trendid huulepulgamaailmas ning mis on need salanipid, mis hoiavad musisuu täiuslikuna ka pärast piparkookide närimist kaunina? Vaata videost Erika nõuandeid!

Kui ka sina tahad leida endale uut lemmikhuulepulka, kuid oled sellega jänni jäänud, siis pühapäevani on võimalik nõu küsida oma ala spetsialistidelt. Kaubamaja Ilumaailmas toimub iga päev kella 13–20 vahel suurejooneline huulepulkadele pühendatud MAC Art of the Lip üritus, kus võib julgelt spetsialistilt nõu küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles