Kuus olulist asja, mida teada, kui oled suhtes loomingulise inimesega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Loomingulised inimesed on tavaliselt karismaatilised ja ligitõmbavad, kuid kui sa oled ühe sellisega õnnekombel suhtesse sattunud, on siiski mõned eripärad, millega peaksid arvestama.

  1. Nad töötavad ainult siis, kui «vaim peale tuleb». See ei kehti kõikide loometüüpide kohta, kuid nende seas leidub inimesi, kes suudavad töötada ainult siis, kui neid tabab inspiratsioon. Kui see on aga juhtunud, on neid pea võimatu peatada.
  2. Nad on sageli introverdid. Loomeinimesed on sageli privaatsed ja introvertsed inimesed. Loomiseks on vaja palju energiat endast välja anda, seega ei pruugi seda üleliia suhtlemiseks üle jääda.
  3. Nad on harilikult empaadid. Loomingulised inimesed kipuvad väga teravalt ja selgelt läbi elama ümbritsevate inimeste tundeid. Nad ei ole mitte ainult iseendaga heas kontaktis, vaid tunnetavad hästi ka teisi. Seetõttu on nad suurepärased kaaslased.
  4. Nad töötavad öösiti. Loomeinimene töötab, kuni töö saab tehtud. Sageli on neil raske pooleliolevat projekti peast heita ning kui neid tabab inspiratsioonihoog, võivad nad töötada öö läbi, et oma looming täiuslikuks muuta.
  5. Nad on iseenese suurimad kriitikud. Loominguline inimene on sageli perfektsionist. Ükskõik kui suurepärane on nende viimatine töö, tunnevad nad vajadus seda kriitilise pilguga üle käia. Miski ei ole kunagi piisavalt täiuslik.
  6. Nad testivad oma piire. Sageli ei usu loomeinimene, et tema jaoks üldse kuskil piirid olemas on. Nad sunnivad end takka rohkem kui teist laadi inimtüüp, sest nende nägemuses peab muutma nende looming paremaks kogu maailma.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles