Pasteedist saab glämmid suupalad

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leivakorvikesed määrdepasteedi ja granaatõunaseemnetega.
Leivakorvikesed määrdepasteedi ja granaatõunaseemnetega. Foto: Rakvere

Uute Rakvere pasteetidega saab peolauale valmistada efektseid suupisteid.

Rakvere ahvatleb ahjus üle küpsetatud rõõsakoorese pasteediga, mis tehtud seamaksast ja on ekstra kreemjas. Ka uus maksast määrdepasteet hiilgab siidisusega.

Neist esimesest võib peolauale suupisteks vormida pallikesed, siis seesamiseemnetes veeretada ja koos jõhvikatega piparkoogile panna. Määrdepasteet sobib aga leivakorvikestesse: säti korvikesse esimeseks kihiks spinatileht, lisa tsipake magusat tšillikastet või Felixi grillsalatit, siis pasteeti ja kaunistuseks granaatõunaseemneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles