Kerge jõulusalat kuivatatud jõhvikate ja granaatõunaseemnetega.
Kerge jõulusalat kuivatatud jõhvikate ja granaatõunaseemnetega. Foto: Toomas Tatar

Kui otsite jõulu- või aastalõpupeo lauale vaheldust, proovige loomingulise paari, stilisti Merit ja floristi Peter Boeijkensi pühaderoogade klassikat. Küülikupraad on imehea koos punase kapsa ja kumkvaadikastmega, magustoiduks sobivad pekanipähklitort või luksuslik śokolaadikook. Jõhvikasorbett puhastab söögikäikude vahel maitsemeeli ja sobib ka neile, kes eelistavad lahjemat desserti.

Mis põhiline - enamiku neist toitudest võib eelmisel päeval valmis teha. 
 

Eesti-Hollandi segapere Merit ja Peter Boeijkensi peolaual kohtuvad Eesti ja Hollandi maitsed ning traditsioonid.

Kommentaarid
Copy