Video: perekond, kes pole kunagi juukseid lõiganud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

43-aastane Tere Lynn Svetlecich Russell pole elus kordagi juuksuris käinud. Tema kiharad on praeguseks 187 sentimeetri pikkused. Ka tema kolm tütart pole kunagi lasknud oma juukseid lõigata.

Peres kasvab kolm tütart, kes on ema eeskujul oma juukseid hoolikalt kasvatanud: Callani juuksed on 93 sentimeetri pikkused, Cendalyni juuksed on 91 sentimeetri pikkused ja Chesneyl on 68 sentimeetri pikkused kiharad, kirjutab Glamour.

Pikkade juuste eest tuleb ka väga palju hoolitseda – näiteks võib üks peretütar kasutada korraga ära koguni veerand pudelit palsamit. Pereema tunnistas, et korra pesemas käies kukkus ta lausa pikali, kuna märjad juuksed olid muutunud nii raskeks. Lisaks sellele tasuks teada, et pikkade juuste omanikele korraldatakse ka omapäraseid võistlusi – selle pere neiud on võitnud oma juuste eest mitmeid medaleid.

Naise sõnul olid tema kaunid juuksed põhjuseks, miks abikaasa Chip tema vastu aastaid tagasi huvi tundis. Mees tunnistas, et naise juuksed nägid tõesti head välja ja võitsid tema tähelepanu.

Vaata videost, kuidas Tere Lynn koos tütardega esimest korda juuksurisalongis käis. Loomulikult ei lasknud keegi neist juukseid lõigata, vaid nad proovisid erinevaid hoolitsusi. Juuksurisalongi omaniku kinnitusel olid kõigi juuksed väga ilusad ja terved. 6-aastane Chesney sõnas, et tema tahaks lasta oma juukseid lühemaks lõigata, kuid pole julgenud seda veel teha. Ema sõnul ei sunni ta tütreid juukseid kasvatama, vaid laseb tütardel ise otsustada, mida oma juustega teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles