Millist salainformatsiooni võib sinu tähemärk sinu isiksuse kohta paljastada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Horoskoope võib uskuda, neis võib kahelda, kuid igal juhul võib olla huvitav teada saada, kas astroloogide hinnang sinu isiksuse kõige salajasemate iseloomujoonte kohta vastab tõele.

Jäär

Jäärad on ühed kanged tüübid. Sul on suured unistused ja eesmärgid ning sa iialgi ei rahuldu vähema kui täiuslikuga. Sa kipud pea ees sukelduma kõigesse, mida ette võtad. Kui sa ette ei vaata, on sul oht muutuda kamandajaks ja üleliia võitluslikuks.

Sõnn

Sõnn on sündinud juht. Su tööeetika on täiuslik, sellele pole võrdväärset. Sa oled küll tugev, kuid sageli saavad emotsioonid su üle võimust. Ära lase tööl ja tunnetel end lämmatada. Ehita töö- ja eraelu vahele korralikud piirdeaiad.

Kaksikud

Kaksikute seltskonnas on olla meeldiv ja tore. Sa tõmbad inimesi ligi rohkem kui keegi teine. Samas kipud sa kergesti tüdinema ning inimesi hülgama, kui nad sulle enam kasulikud pole. Vaata ette ja ära muutu tundetuks.

Vähk

Vähk on kõige hoolivam tähemärk. Vähk võib pakkuda armastust viisil, mida pole varem nähtud ega kogetud. Samas ei lase nende tunded Vähkidel sageli näha reaalsust ning nad kipuvad liiga palju oma peas elama.

Lõvi

Lõvidel pole kunagi raskusi armastuse leidmisega. Nad on tõeliselt karismaatilised inimesed ning neid on kerge armastada. Samas armastavad nad väga oma vabadust, seega ei tasu üllatuda, kui nad oma ruumi vajavad.

Neitsi

Neitsi suudab lahendada iga probleemi. Kui maailm hakkab lõppema, oled sina tõenäoliselt viimaste seas, kes püüab seda peatada. Samas võid sa olla ülikombeline ning perfektsionist.

Kaalud

Kaalud on hästi organiseeritud ja tasakaalus inimesed. Sulle meeldib, kui sind ümbritsevatel inimestel on mõnus ja hea olla. Sa oled muretu meelega, kuid ole ettevaatlik ja ära jäta endast hoolimatut muljet. Püüa elus olla otsusekindlam, usu endasse.

Skorpion

Skorpionid on loomingulised, kunstimeelega inimesed, kes on ühtlasi sodiaagi parimad armastajad. Samas võib suhtlus nendega olla tõeline tulevärk. Nad on müstilised ja salapärased, mis on inimeste jaoks ligitõmbav. Skorpionid peavad õppima oma äkkviha kontrolli all hoidma.

Ambur

Amburid on tulised, kuid omamoodi naljakal ja abstraktsel moel, mis nende sõpru alati hämmastab. Sulle meeldib välja öelda, mida sa mõtled ning sa oled spontaanne. Samas on sul halb komme olla teiste tunnete suhtes taktitundetu.

Kaljukits

Kaljukits soovib tõsiseid suhteid, nii et kui sa pole selleks valmis, jäta Kaljukitsed heaga rahule. Kuid kui sa leiad Kaljukitses oma armastatu, ole valmis igaveseks truuduseks, pühendumiseks ja hullumeelseks kireks.

Veevalaja

Veevalaja on sodiaagi kõige kütkestavam tähemärk. Neile meeldib reisida ja seigelda. Nad toovad oma teele jäävate inimeste ellu sarmi, teravmeelsust ja intelligentsust. Viimane on ühtlasi nende tugevaim omadus.

Kalad

Kalad on ääretult meeldivad ja vastupidavad inimesed. Neil on kullast süda ning nad alati hoolitsevad oma lähedaste heaolu eest. Nad võivad olla uskumatult hea kujutlusvõimega ning nii on nad suurimad loojad maailmas.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles