Kaja Tuisk annab nõu, kuidas saavutada ideaalsed kõhulihased

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Kaja Tuisk.
Treener Kaja Tuisk. Foto: Liis Treimann/Postimees

Ei, me ei räägi nendest kuuest plekkpurgist, mida poest saab osta, vaid trimmis sikspäkist, mida vormitakse köögis ja jõusaalis. Kaja Tuisk ei pea paljuks oma saladust liigume.ee vahendusel paljastada.

Nimi: Kaja Tuisk, treener, koduaeroobika.ee looja ja omanik

Millist trenni teeb? Mitmesugused treeningud: box-mix, bodycombat, dance, aqua. Mõnel päeval võib olla ka neli trenni.

Kuidas treenib kõhtu? Keha on üks tervik. Ainuüksi kõhulihaseid treenides ja selga tähelepanuta jättes võivad ilmneda rühivead.

Sportlikkus on mul regulaarse elu osa. Selline vorm tuleb loomulikult, süües ükskõik mida. See kaasneb lihtsalt töö ja füüsilise koormusega, mis sarnaneb tippsportlaste omaga.

Toitumise põhimõtted: tänu regulaarsetele treeningutele ja headele geenidele võin lubada murevaba menüüd. Koduaeroobika.ee nõustajana suhtlen tervisliku toitumise teemadel iga päev. Pooldan ja soovitan naturaalset, mahedat ökotoitu meie armsalt Eestimaalt. Parim on ikkagi oma aiast, kasvuhoonest, peenramaalt pärit enda valmistatud säilitusainetevaba toit. Soovitan kodujuustu, maitsestamata jogurtit. Mõlemast on võimalik valmistada maitsvaid eineid, nii soolaseid (lisades värsket tilli, redist, paprikat, kurki) kui ka magusaid (kasutades värskeid marju).

Kui suurt vaeva on sikspäkk nõudnud? Toitumisest oleneb 75 protsenti. Mina olen treeninud neljandast eluaastast: harrastanud balletti, võistlustantsu, show-tantsu, rahvatantsu, kickboxing'ut. Neis kõigis on kõhulihastel oluline osa. Ekstra kõhulihaste nimel pole ma iialgi pingutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles