Vaata pilte: Tanel Veenrel valmis värske ehteseeria «Ginko»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uue Tanel Veenre kõrvarõngaste kollektsiooni teeb eriliseks nende kahte moodi kantavus. Ehetel on kaks nägu - väärispuidune ning värviline või metalne. Nõnda saab valida vastavalt stiilile või tujule külje, mida parasjagu maailmale näidata. 

Nii nagu looduses on iga puuleht erinev, on ka selle seeria iga kõrvarõngas unikaalne. Sellest ka seeria nimi «Ginko» ehk hõlmikpuu. Ehteseeria juures on oluliseks märksõnaks taaskasutus.

Foto:
Foto: Foto: Tanel Veenre

Ehteseeria «Ginko» on sündinud koostöös Eesti vibutootja Falcoga. Pärnus paiknev Falco on tegutsenud juba üle 25 aasta, olles tänaseks üks juhtivaid sportammukaarte tootjaid maailmas. Need on tõelised kunstiteosed - väärispuitudest voolitud vibud valmivad endiselt autentse käsitööna Pärnu töökojas.

«Minu inspiratsiooniks selle kollektsiooni loomisel olidki nende vibude tootmise puidujäägid, mis annavad kõrvarõngastele põneva pinges vormi ja tekitavad imelisi eri puiduliikide värvimänge. Väga hea meel on näha, et Eesti loomemajandusettevõtted teevad üha rohkem omavahel koostööd ja kindlasti panustan selles osas jätkuvalt ka omalt poolt,» rääkis Tanel Veenre.

Foto:
Foto: Foto: Tanel Veenre

Ehtekollektsiooni materjalideks on väärispuidud ja hõbe. Lisaks kõrvarõngastele kuuluvad seeriasse ka väärispuidust mansetinööbid. Kaks-ühes kõrvarõngakomplekti maksumuseks on 75 eurot. «Ginko»  seeria ehted on saadaval nii Tanel Veenre veebipoes kui ka Embassy of Fashion stuudiopoes. Samas on saadaval ka Taneli üks populaarsemaid ehtekollektsioone «Batwoman», mis pühade eel on täienenud värviliste eksemplaridega.

Tanel Veenre on rahvusvaheliselt tunnustatud ehtekunstnik, kelle omanäolise käekirjaga kollektsioone on tutvustatud ehtegaleriides üle maailma, Berliinist Bangkokini ja Amsterdamist Santiagoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles