Elumuutvaid meiginippe prillikandjale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kaunid prillid võivad põneva aksessuaarina välimusele palju juurde anda, kuigi enamikule on need paremaks nägemiseks lihtsalt hädavajalikud. Kahjuks võivad prillid varjata naiselikke näojooni ja teha silmaalused tumedaks. 

Self pakub välja mõned nipid neile, kes eelistavad prille läätsedele, aga soovivad seejuures ka head välja näha. 

Lainerijoon ülalaul peaks olema võrdlemisi silmatorkav. Jäta endale meelde reegel, et mida paksem on prilliraam, seda tugevam peaks olema ka lainerijoon ülemistel laugudel. Nii ei haara prillid kogu tähelepanu endale. Silma ülemisel poolel kasuta tumedat värvi ning silma alumine äär jäta valge või nahavärvi laineriga heledaks, et tekiks kontrast, mis toob silmad esile. 

Loobu kunstripsmetest ja ripsmepikendustest. Pikad ripsmed on küll naiselikud, kuid kui need on liiga pikad, hakkavad need pilgutamisel silma torkama. Hoidu kõigest, mis teevad su ripsmed pikemaks kui need on loomulikult ja mis võiks käia vastu prilliklaasi. Selle asemel kasuta tihendavat ripsmetušši.

Kasuta silmade all kindlasti peitepulka. Võid mõelda, et kui kannad prille, pole sul peitepulka vaja, kuid tegelikult on see siis just eriti vajalik. Prilliklaas võib silmaaluseid värvimuutusi rohkem esile tõsta, mistõttu tunduvad silmaalused tumedad sõõrid suuremad kui muidu. Kanna peitekreemi või peitepulka silma sisenurkades olevatele tumedatele aladele ja hajuta õrnalt laiali. 

Liigne jumestuskreem tupsuta ära. Selleks, et meik ei määriks prilliraame, tee meigikäsn niiskeks ja tupsuta sellega õrnalt oma nina ja põski, et liigset tootejäägid kätte saada. Ära muretse, see ei tee jumestust ebaühtlaseks. Pärast tupsutamist kanna peale ka puuder, mis takistab jumestuskreemil raamide külge sattumast. 

Ära jäta kulme unarusse. Prillid võivad küll kulmude ette jääda, kuid see ei tähenda, et need ei peaks hooldama. Vastupidi - prillid võivad su kulmudele isegi rohkem tähelepanu tõmmata. Selleks, et kulmud näeks kaunid välja, kasuta läbipaistvat või sobiva tooniga kulmugeeli ning kammi sellega kulme üles ja väljapoole. 

Prillikandjale sobivad julged huulevärvid. Võti peitub tasakaalus. Proovi järele, kuidas sobiks sulle eredad huulevärvid, punane ja roosa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles