Kirjuta tervisest ja võida Erik Orgu raamat «Garanteeritud kaalulangus»!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Personaaltreener ja toitumisnõustaja Erik Orgu avaldas tervisliku toitumise raamatu «Garanteeritud kaalulangus», milles jagab aastatepikkuseid kogemusi kõigiga, kes soovivad oma kehakaalu kontrolli alla võtta. Seoses sellega kuulutab Postimehe naisteportaal välja terviseteemalise lugejamängu.

Selleks, et mängust osa võtta, tuleb saata meile kirjatükk tervisliku toitumise ja treeninguga seotud teemal. Täpsema teema võib leida ise või valida alljärgnevatest:

  • Pööraseim dieet, mis ma olen proovinud
  • Nippe, kuidas taltsutada suurt söögiisu
  • Kuidas ma avastasin oma lemmiktrenni ja miks ma soovitan seda teistele
  • Miks ma ei taha enam ülekaaluline olla
  • Minu kaalulangetuse lugu (enne ja pärast piltidega)
  • Nippe, kuidas talvel või pühade ajal kaalutõusu vältida
  • Kui oled proovinud kaalu omal käel alandada, siis mis on selle juures kõige raskem olnud?
  • Üksi on raske ehk kuidas võiksid kaalulangetajat aidata lähedased
  • Elurõõm ei peitu kehakaalus
  • Armastuskiri minu kehakurvidele

Vastuseid ootame aadressile naine@postimees.ee kuni 13. detsembrini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. Kõikide avaldatud kirjade autorite vahel loositakse välja kolm Erik Orgu raamatut «Garanteeritud kaalulangus».

Auhinnast

Erik Orgu «Garanteeritud kaalulangus»
Erik Orgu «Garanteeritud kaalulangus» Foto: Tulip OÜ

Eesti tuntuimalt toitumisnõustajalt ja personaaltreenerilt Erik Orgult ilmus raamat «Garanteeritud kaalulangus».

Erik Orgu «Garanteeritud kaalulangus» on kauaoodatud tervisliku toitumise raamat, kus Eesti tuntuim toitumisnõustaja ja personaaltreener jagab aastatepikkuseid kogemusi kõigiga, kes soovivad oma kehakaalu kontrolli alla võtta. Eestis on üle 50 000 inimese, kes on kasutanud Erik Orgu programmi.

Erik Orgu filosoofia ei ole dieet. See õpetab tervisliku toitumise ja liikumisega elustiili, tänu millele püsivad kaalulangetajate tulemused ka pärast toitumiskava igapäevase jälgimise lõppemist.

Raamatust saab teada, kuidas leida motivatsiooni kehakaalu alandamiseks. Mida on vaja mõtlemises ja suhtumises muuta ning mida süüa, et kaotada keskmiselt 1 kg nädalas. Missugune toit on kvaliteetne kütus, mitte loidust ja kaalukasvu põhjustav maotäide. Miks tekib tavaliste dieetide puhul näljatunne ja magusaisu ning mida teha, et sellest pääseda. Kuidas motiveerida lähedasi tervisliku toitumisega kaasa tulema.

Raamatust leiab ka toitumiskava proovinud inimeste edulood. Need on reaalsed inimesed meie endi hulgast oma tegelike väljakutsetega siinsamas Eestis. Nad kirjeldavad oma raskeid ja motiveerivaid hetki ning seda, kuidas on võimalik oma eesmärk saavutada isegi siis, kui kaotada on vaja kuni 50 kilo!

Boonusena on raamatus seitsme päeva täielik menüü toitumiskava järeleproovimiseks. Raamatu on välja andnud Tulip OÜ.

Copy
Tagasi üles