Rebel Wilson: väga hea on olla erinev ja ainulaadne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebel Wilson.
Rebel Wilson. Foto: © Tammie Arroyo / AFF-USA.COM/AFF/PA Images

Rebel Wilson sai laiemalt tuntuks tänu filmile «Pruutneitsid». Ta on tark, naljakas ja kindlasti pole tegemist tüüpilise Hollywoodi näitlejannaga. Wilson pole kunagi häbenenud ka oma figuuri ja teeb julgelt selle üle nalja.

Rebel Wilson kaunistab jaanuarikuus Suurbritannia Cosmopolitani kaant ja ajakiri valis julge näitlejanna lausa ülimaks aasta naiseks. Wilsoni sõnul on talle pigem kasuks tulnud see, et ta oma kehakujuga silma torkab. «See, et ma olen erinev ja ainulaadne, on väga hea,» selgitas ta. «Kui ma 2009. aastal esimest korda oma agendi kabinetti astusin, vaatas ta mind ja ütles: «Vau, meie klientide seas pole veel kedagi sellist nagu sina». Kui ma teist korda temaga kokku sain, sõlmisime juba lepingu.»

Rebel Wilson tunnistas, et ta ei sooviks kunagi võistelda nendega, keda tema nimetab «glamuurseteks» ehk tõeliselt ilusate inimestega. «Minu jaoks on oluline aju, süda ja see, mis peitub inimese sees. Ma tunnen, et mul on oma kehaga vedanud,» arvas ta.

Wilson, keda võib näha «Lauluässade» filmis Paksu-Amy rollis, ütles, et ta armastab jäätist ja magustoite ning kui tal on olnud edukas päev, siis ta ka premeerib end vastavalt. «Kui mul on olnud kurb või stressirohke päev, siis ma lohutan end toiduga. Ostsin omale hiljuti ühe kampsuni, mille rinnal on kiri: toit on mu ainuke sõber. Minu arust oli see väga armas,» rääkis 35-aastane Wilson.

Reuters
Reuters Foto: SCANPIX

«Mõni võiks öelda, et ma olen emotsionaalne sööja või söön stressi leevendamiseks,» jätkas ta. «Ma ei tarvita narkootikume, ma ei joo eriti… söömine on mu ainuke pahe. Ma ei tahaks sellest kunagi loobuda.»

Austraaliast pärit näitlejanna tunnistas, et pärast seda, kui ta viis aastat tagasi Los Angelesse kolis, üritas ta ka tervislikumalt toituda. «LAs elades õpid oma keha kohta nii mõndagi. Ma olen hakanud rohelisi mahlu jooma ja üritan vähem gluteeni tarbida. Aga ma ei tee seda 100 protsenti ajast, ma pole maniakk,» lisas ta naerdes.

LAsse kolides sai Wilson üsna kiirelt sõbraks Jennifer Lawrence’iga, keda võib hetkel pidada üheks hinnatumaks Hollywoodi näitlejannaks. «Ta on lihtsalt nii vaimukas inimene. Ta on minust palju naljakam ja ta oskab lugusid rääkida. Ta oleks koomikuna meeletult edukas. Me veedame vahel koos aega või grillime. See on LAs elamise juures kõige lahedam – saab kohtuda paljude inimestega, kelle vastu on juba austus tekkinud ja kellega saab koostööd teha,» sõnas Wilson.

Näitlejanna sõnul pole tal hetkel suhete jaoks aega, kuid ta on endiselt väga lähedane oma ekskallima Mickey Goochiga. «Ma olen väga iseseisev ja suurema osa oma elust olen olnud vallaline. Ma näen vahel inimesi, kes sõltuvad teistest ja ma mõtlen, et nad jäävad elus nii paljust ilma. Ma olen väga iseseisev naine ja ma saan hästi hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles