Kümme head põhjust, miks tasuks täna kallimaga kohvikusse minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laupäeval pole midagi mõnusamat, kui kaua magada ja seejärel minna kallimaga käsikäes õue jalutama. Ilm võib küll veidi karm olla, aga te ei pea ju sugugi õues külmetama – leidke hoopis mõni lahe kohvik, kus saab soojas istuda ja head-paremat nautida.

Female First tõi välja kümme head põhjust, miks võiks just täna kallimaga kohvikusse minna.

1. Saate istuda teineteise vastas

Kodus olles istute ilmselt diivanil teineteise kõrval ega vaata eriti silma. Kohvikus või restoranis peate aga istuma vastakuti ja saate teineteisele rohkem tähelepanu pöörata. Sa tajud paremini kallima meeleolu ja näed tema näoilmeid. Nii sinu kui tema kehakeel on sellisel hetkel eriti kõnekas, seega ole tähelepanelik.

2. Saate nautida head-paremat

Ilmselt ei osta te koju just kuigi tihti maitsvaid kooke ja saiakesi ega naudi kvaliteetset kohvi. Kohvikus saate seda kõike endale lubada. 

3. See on meeldiv üllatus

Paarisuhtes olles ei pea kulutama hiiglaslikke rahasummasid, kui soovid kallimale muljet avaldada. Kui olete viis päeva nädalast kõvasti tööd teinud, siis on väga tore kuulda laupäeval kallimat ütlemas: «Ma viin su nüüd kohvikusse.» 

4. Unustate hetkeks oma igapäevased ülesanded

Kodus olles võid juba lõuna paiku hakata muretsema sellepärast, mida õhtuks süüa valmistada või kui palju pesu on vaja veel ära pesta. Kohvikus jääb aga teie tavapärane aeg seisma, kõik argimured võivad oodata. Saate vaid teineteisega juttu ajada ja head toitu nautida.

5. Saate omavahel rääkida

Võite rääkida tööst, perest, sõpradest või oma suhtest – kõigest, mis on teil südamel ja mida sooviksite armsamaga arutada.

6. Te olete neutraalsel territooriumil

Kodus võib teie mõlema meeleolu mõjutada see, mis teie ümber parajasti toimub: tegemata kodused tööd, segamini toad, pesemata nõud jne. Kohvikus olete aga n-ö neutraalses kohas, kus miski ei tohiks teid mõjutada.

7. Kohvikus käimine pole väga kallis

Mõned inimesed väldivad väljas einestamist, kuna see võib rahakotile korraliku hoobi anda. Tegelikult ei ole kohvikus käimine kuigi kallis, eriti tore on see veel siis, kui teete seda harva. Siis on tegemist justkui erilise sündmusega ja te hindate seda rohkem.

8. See tekitab erilise tunde

Vahel on rahaline olukord halvem ja te ei saa omale erilisi hetki lubada. Aga kui rahaline olukord on hea või lausa suurepärane, siis pole mingit põhjust, miks mitte kohvikus istuda.

9. See annab energiat

Esiteks on see ebatavaline ettevõtmine, ainuüksi see muudab olemise paremaks. Aga ka kvaliteetne kohv annab kindlasti korraliku energialaksu, sest sisaldab üsna palju kofeiini. Isegi, kui sa ei joo kohvi, saate mõlemad energiat ainuüksi sellest, et olete kodust välja tulnud. 

10. See annab põhjuse kodust lahkumiseks

Nädalavahetused on mõeldud puhkamiseks, aga keegi meist ei jaksa kogu aeg kodus istuda või telerit vaadata. Vahepeal on mõnus kodust välja saada ja end veidike tuulutada. Pärast naasete koju palju paremas tujus ja saate oma tavapäraste asjadega jätkata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles