Mees küsib: kas armastus on tunne või otsus?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meile kirjutas lugeja Raul, kellel tekkis küsimus armastuse kohta. Mis teie, kallid lugejad arvate: ons armastus tunne või otsus? Kirjutage oma arvamus kommentaaridesse!

Vaidlen juba teise naisega teemal: kas armastus on tunne või otsus. Kusjuures mõlemad väidavad, et armastamist ei saa otsustada, see peab olema tunne.

Esimene naine läks minema, sest tunded muutusid pärast 14 aastat, kusjuures esimesele naisele tegin abieluettepaneku juba siis, kui olime alles tuttavad, sest olin juba nn otsuse teinud.

Teine on veel minuga, sest väidetavalt on tunded pärast kaheksat ühist aastat alles. Minul aga on küll nii, et tunded muutuvad täna nii, homme naa, aga minu otsus on alati see, mis tunded taas õigeks pöörab. Millegipärast aga naised nii ei arva ja peavad seda imelikuks lähenemiseks. Küsisin sama asja ka oma Facebooki-seinal ja kommentaaridest selgub, et mehed näevad asja ühtmoodi, naised kõik aga väga teistmoodi...

Hea lugeja, mis arvad sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles