Galerii: Riina Põldroosil valmis pühadeks erikollektsioon

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Embassy of Fashion disainer Riina Põldroos rõõmustab kõiki enda loomingu austajaid värske moekollektsiooniga, millest oma lemmiku algavaks  pidude ja vastuvõttude hooajaks leiavad nii lühikeste  šikkide kokteilikleitide kui ka pikkade  glamuursete õhtukleitide  austajad.  Juurde  saab valida käsitööna valminud trendikad käekotid, mis samuti Riina Põldroosi disainitud.

Eesti ühe tippdisaineri loomingust jooksevad kauni detailina läbi  talle nii iseloomulikud sametist linnutiivamotiivid, mis on kombineeritud lendleva tülli ja õhkõrna siidšifooniga. Riina kollektsiooni värvigammast leiab nii ajatult elegantset musta, pühadehõnguliselt pidulikku öösinist, sametlillat ja kullahelki kui ka eriliselt värskelt mõjuvat taevasinist.

Foto: Riina Põldroos

Trendikas käekotikollektsioon küütleb pidulikes kuldsetes ja hõbedastes toonides, kuid leidub ka sügavat musta, veetlevat bordoopunast ja helklevat roosakasbeeži. Riina disainitud käekotid ühendavad perfektselt pidulikkuse ja modernsuse, olles kantavad väga paljude rõivakomplektide juures. Kotid on valmistatud kvaliteetsest Itaalia päritolu nahast.

Foto: Riina Põldroos

Riina Põldroosi kollektsiooniga saab tutvuda Embassy of Fashion sõpradele juba tuttavaks saanud Tatari 6 majas. Ateljeepood on avatud igal tööpäeval kell 10-18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles