100-eurone ostukorv loositud! Palju õnne retseptivõistluse võitjatele!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brita kook
Brita kook Foto: Elvis Liivamägi / Erakogu

Meie suur retseptivõistlus on selleks korraks läbi saanud ning teie abiga selgusid ka parimad ja isuäratavaimad retseptid.

Maxima ja Postimehe naisteportaal kogusid novembrikuus teie kõige maitsvamaid piimatooteid sisaldavaid retsepte, mille kõik ka avaldasime. Selle nädala kolmapäevani oli kõigil võimalus anda hääl oma lemmikretseptile.

Peajagu edestas teisi Brita koogi retsept ning see oli ka meie toimetuse ning Maxima meeskonna lemmik, mis tähendab, et peaauhind, 100-eurone ostukorv, kuulub Jacqueline Järvele. Palju õnne!

Teist ja kolmandat kohta jäid koostöös lugejahäälte, meie toimetuse ja Maxima meeskonna valikutes peaaegu tasavägiselt jagama Moonika Raja saadetud jäätisetordi retsept ning Eve Jürgensi soolane suitsuvorsti-suitsujuustu pirukas. Nemad mõlemad saavad kingituseks 50-eurose Maxima ostukorvi.

«Postimehe naisteportaali vahendusel laekus sedavõrd palju toredaid retsepte ja need valmistavad rõõmu kindlasti kõikidele kokandushuvilistele kodudeski,» võtab retseptimängu kokku Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets. «Kõik kolm suus sulavat lugejate lemmikut avaldame ka Maxima uudistoodete kataloogis I.S.U., nii leiavad need retseptid tee ka enam kui 40 000 Eestimaa koju.»

Palju õnne võitjatele, teiega võetakse ühendust! Järgmiste toredate lugejamängudeni ja suussulavaid maitseelamusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles