Uuring: üle poole naistest kahetsevad abiellumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

AOL Living ja ajakiri Women’s Day viisid läbi küsitluse, millest selgus, et enam kui pooled abielunaistest on veendunud, et nad ei abiellunud oma hingesugulasega. Naiste sõnul on nad abiellumist kahetsenud ja on mõelnud lahutusele.

Küsitlusest võttis osa 35 000 naist. 50 protsenti naistest sõnas, et esialgu tõmbas neid ligi abikaasa iseloom, sama suur hulk naisi tunnistas, et nende arvates on iseloom endiselt mehe juures parim asi, kirjutab YourTango.

52 protsenti naistest ütles, et nemad ei abiellunud oma hingesugulasega. 72 protsenti naistest on mõelnud lahutusele. Üle poole naistest väitis, et abikaasa avaldab neile iga päev armastust või teeb seda «üsna tihti». 71 protsenti naistest ütles, et ilmselt on nad oma abikaasaga koos elu lõpuni.

Üle poole vastanutest tunnistas, et neil on abikaasaga magamistoas igav või nad ei mäletagi viimast korda, mil nad oma mehega seksisid. Umbes 60 protsenti naistest lausus, et nemad pole kunagi käinud oma abikaasaga kohtingul ja tõenäoliselt on see ka põhjuseks, miks nii paljudest suhetest puudub intiimsus.

Üle 50 protsenti naistest sooviks, et mehe palk oleks suurem või et mehel oleks rohkem aega pere jaoks. Peaaegu pooled vastanutest leidsid, et nende mehed on abielu jooksul üha hullemaks muutunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles