Kaire Vilgats lahutusest: alati polegi tark süüd ja süüdlast otsida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Vilgats esinemas Kanal 2 sünnipäeval.
Kaire Vilgats esinemas Kanal 2 sünnipäeval. Foto: Erlend Štaub

Tänavu suvel lõppes laulja Kaire Vilgatsi ja tema kaasa Johannese abielu. Kuigi paarina kasvasid nad teineteisest lahku, jäid nad endiselt sõpradeks ja kasvatavad koos oma kolme last. Lauljanna teab omast kogemusest, et lahku saab sõpradena minna ainult siis, kui mõistetakse, et süü pole kunagi ühepoolne.

«Samas polegi alati tark süüd ja süüdlast otsida,» rääkis ta Naistelehele. «Tuleb andestada ja endale teadvustada, et me kõik eksime. Õnneks pole sõpradena lahku minemine kuigi haruldane - on ju teisigi paare, kes on küll lahku läinud, aga endiselt sõbrad.»

Kaire sõnul on kõige olulisem, et lapsed oleks hoitud, kaitstud ja armastatud. «Ja kui mulle midagi ei meeldi, siis keda mul süüdistada on. Ei, mul pole midagi nuriseda - mul on imetoredad ja -ilusad lapsed,» nentis lauljanna. 

Kahtlemata pole elu siiski alati nii kerge kui tahaks. «Just nädal tagasi nutsin südamest. Mulle tundus, et ma pole teinud piisavalt ja olen kõiges süüdi. Sellistel hetkedel ei suuda ma nautida ja hinnata seda, mis mul on, ega mõista, et kõik polegi halvasti,» tõdes ta ja lisas, et perest eemal olles saadab neile mõttes häid soove. «Olen tegelikult rahul, sest kõik on ju hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles