Neli nippi vallandada oma seksapiil

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me kõik teame seda inimest – ta ei pruugi olla mingi George Clooney või Mila Kunis, kuid niipea, kui ta ruumi astub, pöördub kogu tähelepanu talle. Nagu öeldakse: mehed tahavad temaga olla, naised tahavad olla tema. Mis on nipp karisma ja seksapiilsuse taga ning kuidas see «sisse lülitada»?

Cosmopolitan uuris oma ala asjatundjatelt, mis on need nipid, mida  (alateadlikult) kasutavad seltskonnas säravad ja vastassugu enda poole tõmbavad inimesed. Tuleb välja, et on neli põhilist trikki, mida saad sinagi teadlikult kasutada.

Sära seltskonnas

Üks uuring on tõestanud, et inimesed, kes on seltskonnas, paistavad automaatselt atraktiivsemad. Seega – sära ja suhtle vabalt ning kui lähed sõpradega välja lõbutsema, tagad endale rohkem pilke kui üksi nurgas norutades või siis püüdes näida võltsilt seksikas. Siiras rõõm nakkab ning tõmbab inimesi ligi.

Suhtle julgelt

Selle asemel, et istuda ühe koha peal paigal ning oodata, et magavale kassile hiir suhu jookseks, suhtle nii paljude inimestega kui võimalik. Nad ei pea olema kõik «sinu maitse», aga mida rohkematele inimestele oled kasvõi tere öelnud, seda suuremad on šansid, et ka õhtu edenedes sinuga suhelda soovitakse.

Küsi õigeid küsimusi

Partneriga suheldes püüa leida viise, kuidas esitada emotsionaalseid ja avatud küsimusi. Näiteks uuri, mis teda elu juures paelub või mida ta teeb kirega, selle asemel, et kuivalt küsida, kui kaua on ta antud ametikohal töötanud. Me kõik tahame mitte ainult suhelda, vaid ka suhestuda.

Olge julgelt sina ise – koos oma veidrustega

Tänapäeval on siirus ja julgus olla sina ise küll au sees, kuid selfide ja sotsiaalmeedia ajastul on kerge mängida mingit rolli ning esineda kellegi teisena. Ole julgelt sina, ära karda näida totakas ning kui sul on naljakas hobi või oled hiljuti kodustanud oma vannitoas elava ämbliku, pannes talle nimeks Peeter, siis ära karda seda jagada. See võidab südameid ja tekitab huvi – siirast huvi päris sinu vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles