Soenguvead, mis muudavad sind vanemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vanus on naiste jaoks teatavasti tundlik teema ja ükski õrnema soo esindaja ei taha näha välja vanem, kui ta tegelikult on. Üks asi, mis võib välimusele aastaid juurde lisada, on kindlasti soeng. 

Loe, milliseid soenguvigu vältida, kui sa ei soovi tegelikust vanem välja paista, kirjutab Woman's Day.

1. Su juuksed on liiga lühikesed

Kui su juuksed on paksud ja terved, siis pole mingit põhjust neid lühemaks lõigata. Kui oled aga otsustanud lühema soengu kasuks, eelista sellist lõikust, et saaksid juukseid kergesti sassi ajada, kuna see annab veidi nooruslikuma välimuse. 

2. Su juuksed on liiga pikad

Liiga pikad juuksed muudavad näo vanemaks, eriti juhul, kui sul on juukselahk keskel ja juuksed on pidevalt lahtised ning sirged. Eelista järku lõigatud soengut või lase oma pikkadesse kiharatesse teha romantilised lokid. See muudab sind naiselikumaks ja nooremaks.

3. Sa ei julge juukseid heledamaks värvida

Väga tumedad juuksed ei sobi neile, kelle juuksed kipuvad juba halliks minema või hõrenema. Musti juukseid tuleb sageli üle värvida, et soeng näeks kaunis välja. Su elu oleks kordades lihtsam, kui eelistaksid mõnda heledamat juuksetooni, mis ei vaja nii palju tähelepanu. Pealegi toovad soojad toonid näojooned paremini esile ega mõju niivõrd järsult kui tumedad toonid.

4. Sa ei julge juukseid tumedamaks värvida

Kui su juuksed ja jume on ühte tooni, siis pole su välimus kuigi silmatorkav. Kui juuste ja nahatooni vahel on kerge kontrast, siis see muudab ka su jume säravamaks. Heleda jumega naised võiksid eelistada sügavamaid ja karamellikarva toone.

5. Sa ei tea, mida hallide juustega peale hakata

Hallid juuksed ei pruugi sind vanemaks teha - tuleb vaid oma juuksetooni eest hoolitseda. Kollakaks muutuvad hallid juuksed on sama inetud kui kollased hambad. Kaitse oma halle kiharaid päikese eest ja lisa juustele õigete toodete abil sära. Kui üle 50 protsendi su juustest on hallid, kasuta sinise või lilla alatooniga šampooni, mis neutraliseerib kollast. 

6. Lasid teha väga julge soengu

Väga julged lõikused ja juuksevärvid võivad samuti vanust mõjutada. Juuksurite hinnangul saab seda võrrelda sellega, kui inimene kannab ülitrendikaid rõivaid või läheb meigiga veidi liiale. Lase oma stiilil ajas muutuda ilma, et sinust saaks moeohver. Ekspertide hinnangul võiks eeskuju võtta kuulsustelt, kes on sinuga ühevanused. Vaata pilte ja jälgi, millised on nende soengud. Kui lähed juuksuri juurde, võid mõne lemmikfoto kaasa võtta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles