Seitse tõelise sõpruse märki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahepeal on raske aru saada, millised inimesed meie elus on lihtsalt tuttavad, kes on meiega kaasa jäänud kõndima ning kes on tõelised sõbrad.

Higher Perspective nimetab seitse märki, mille järgi on lihtne tõelist sõpra ära tunda.

  1. Ta jääb su kõrvale. Tõeline sõber jääb sinuga, ükskõik mis ka ei juhtuks. Ta ei jäta sind, kui talle ei meeldi su uus partner või ei pööra selga pärast esimest tüli.
  2. Nad aktsepteerivad sind. Tõelised sõbrad ei püüa sind muuta, kuid on alati sinu jaoks olemas, kui sa ise soovid muutuda. Nad on alati valmis ütlema sulle oma arvamuse, kuid lasevad sul endal otsused teha.
  3. Nad rõõmustavad koos sinuga. Nad ei ole sinu peale kadedad, vaid alati valmis koos sinuga su edu üle rõõmustama. Tõelised sõbrad ei tunne kibedust, kui asjad sinu jaoks hästi lähevad.
  4. Nad annavad sulle uut energiat. Mõned «sõbrad» imevad sind energiast tühjaks, tõelised sõbrad aga laevad sind uue jõu ja energiaga, mitte ei võta sinust viimast.
  5. Nad peavad kontakti. Tõelist sõpra ei pea sa ise pidevalt taga ajama, nad otsivad sind ise üles. Nad leiavad oma kiires elus aega, et seda sinuga veeta.
  6. Nad ei klatši. Nad ei räägi sinust selja taga kuulujutte ega levita inetuid kõlakaid. Kui neil on sulle midagi öelda, ütlevad nad seda sulle näkku. Nad ei räägi sinust kellegagi viisil, mida nad peaks sinu eest varjama.
  7. Nad ei muutu omandihimuliseks. Kui su ellu on jõudnud uued armsamad ja sõbrad, ei muutu nad omandihimuliseks, vaid annavad sulle alati ruumi, kui seda vajad, ning on olemas, kui soovid nendega aega veeta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles