Instagrami staar ei lahku kodust ilma omapärase aksessuaarita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Anna Dawson on austraallanna, kes mõni aeg tagasi kolis Pariisi. Kaks päeva pärast Pariisi kolimist tähistas naine oma sünnipäeva. Kuna tal polnud uues linnas ühtegi tuttavat, ostis ta endale sünnipäeva puhul roosa õhupalli ja asus linna avastama. Ilmselt ei osanud Anna Dawson sel hetkel aimata, et roosa õhupall ei lahku tema elust niipea.

Nimelt sai roosast õhupallist Dawsoni jaoks oluline aksessuaar, millega ta hakkaski linnas ringi kõndima. «Inimesed naeratasid mulle ja mõni peatus ning küsis, miks mul see õhupall on. Sel hetkel sain aru, et pole oluline, kas me räägime ühte keelt või mitte, teatud asjad on universaalsed ja võivad inimesi ühendada,» rääkis Dawson Daily Mailile.

«Tänu õhupallile olen kohtunud väga huvitavate inimestega, kes muidu oleksid minust võib-olla mööda jalutanud,» rääkis ta. Nüüd on naisel populaarne Instagrami leht nimega The Balloon Diary (õhupalli päevik - toim), kust võib leida fotosid Anna Dawsonist ja roosast õhupallist mööda Pariisi ringi uitamas. 

Ta on teinud fotosid Eiffeli tornis, Jumalaema kiriku ja Triumfikaare juures. Naise sõnul on tema lemmikud fotod aga tehtud tänavatel ja kohvikutes, kuna just need kohad meeldivad talle Pariisi juures kõige rohkem. «Mulle meeldib sihitult ringi kõndida, avastada väikeseid tänavaid ja peidetud aedasid,» lausus Dawson. 

Anna Dawsoni sõnul peab üks heeliumiga täidetud õhupall vastu umbes paar päeva ja kuus ostab naine umbes 15 õhupalli. 

Naise sõnul on ta ammu soovinud mõnes välisriigis elada. Kahekümnendates tegutses Dawson Sydneys ürituste korraldajana ja tal oli edukas firma. Kuigi naisel oli edukas karjäär, tundis ta rahutust. «Mul polnud konkreetset plaani, kuid ma otsustasin oma senise elu maha jätta, sest mu süda soovis teha midagi muud.» Tema sõnul tunneb ta Pariisis elades, et on tõepoolest elus. Pariisis kohtus ta ka oma kallimaga, kellega ta nüüdseks on abielus. «Pariis on mu kodu ja mul pole plaanis siit lahkuda,» ütles Anna Dawson, kelle sõnul on kõik tema päevad täiesti erinevad. 

Vaata Anna Dawsoni ja roosa õhupalli rännakutest tekkinud fotopäevikut Instagramist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles