Moeblogi nädala valikud - beežid ja pruunid toonid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Jahedad ja sügisesed ilmad soosivad beeže ja pruune toone, kirjutab Osta.ee blogi. Ka selle nädala valikud lähtuvad just nendest värvidest. 

Foto: Osta.ee
Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

1.Teksapükste allääred muutusid laiemaks juba mõni kuu tagasi. Seitsmekümnendate mood ei piirdu aga ainult alt laienevate pükstega - nüüd tasub oma ema nooruspõlve garderoob pisut laiema pilguga üle vaadata. Ja kui riidekapi sisu viimase neljakümne aastaga täiesti välja on vahetatud, siis kaubandusvõrgus kohtab ka tuliuusi vintagehõngulisi esemeid. Pruun Desiguali tikanditega jakk (pildil) on tõeline pilgupüüdja, milles kumab läbi kerget 70-ndate hõngu. Tikandid varrukatel on ainult selle tõestuseks.

Foto: Osta.ee
Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

2. Sügis-talvel on oluline, et oleks soe. A-lõikeline varrukateta pehme beež kampsun (pildil) sobib eriti hästi kihiliseks riietumiseks. Kudumi alla võib sobitada nii lühikese varrukaga t-särgi või pikkade varrukatega pulloveri.

3. Beežid puuvillased igapäevapüksid on mõnusad ja mugavad. Sobitada saab nii triiksärgi kui ka kudumiga.

Foto: Osta.ee
Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

4. Sel sügisel on ilm meid hästi kohelnud - vihmased päevad saab sõrmedel üles lugeda. Seemisnahast pruunid poolsaapad (pildil) on tugeva plokk-kontsaga ning lihtsa klassikalise joonega. Sobivad suurpäraselt nii seeliku kui ka pükstega kandmiseks. Hoiatame siiski - kui ilmateade hommikul sadu ennustab, siis valige ilusate saabaste asemel parem kummikud.

5. Nahast käevõru sobib nii meestele kui naistele ning annab välimusele juurde hoogsat hipilikkust. 

6. Naistele mõeldud nahast rahakott on rohkete sahtlitega ning mahutab lisaks kaartidele ja rahale isegi telefoni. Universaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles