Veet Mano: mediteerimine annab meile uue väe, uue armastuse!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: MediaMarketing

Detsembris toimub Eestis taas Veet Mano võimas energialaager. Talvelaagri eesmärk on tegeleda intensiivselt psühholoogiliste, emotsionaalsete ja tervist puudutavate probleemidega; puhastutakse minevikust ja negatiivsetest mõjudest ning kujundatakse tulevikku, suurendades rahulolu ja tasakaalu seisundit. Üheks laagri osaks on meditatsioonid. 

Veet Mano ütleb, et kõik Osho meditatsioonid on olemuslikult väga hästi kavandatud ning teda inspireerib, kui erinevad inimesed, keda ta on elus kohanud, mediteerimisest kasu saavad. Inimeste hingeprobleemidega pikka aega tegelenud Mano on näinud inimesi, kes on väga häbelikud, stressis, närvilised ja ka muid muresid südames kandvaid inimesi, kes on mediteerima tulnud ning teda võtab lausa tummaks, kui palju mediteerimine nende elu paremaks muudab.  

Toome lugejateni Veet Mano selgitused meditatsiooni kohta. 

  • Meditatsioonide kogu eesmärk on äratada meie sügavamas sisemuses selgus ja palju muudki. 
  • Mediteerimise õppimine aitab inimestel paremini hoolt kanda oma töö- ja pereelu eest ning annab suurema rahulolutunde armastuses, sest mediteerimine hõlmab kõrgemal tasandil energiat ja toetab kõiki teisi olulisi eluprotsesse. 
  • Mediteerimine muudab meid, teeb meid paremaks. 
  • Mediteerimine aitab uue tasakaalu luua. 
  • Paljud inimesed otsivad pärast mediteerimist võimalusi jagada oma armastust, osavõtlikkust ja rõõmu ka teistega. See on täiesti normaalne ja loomulik. 
  • Meditatsioon aitab meid välja alaväärsustundest ning kõrgist ja üleolevast egost. 
  • Inimene, kes hakkab mediteerima ja ennast tervendama, omandab kahtlemata rohkem väge oma elu navigeerimiseks ja tema elus on rohkem edu, rõõmu ja armastust. 
  • Veet Mano soovitab kõigil lisada oma ellu rohkem armastust ja rohkem mediteerimist. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles