Aastalõpupidustustel proovi kullasäras soengutrendi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehtkuld
Lehtkuld Foto: Reuters

Jõulu- ja aastavahetuspidudeni on veel veidi aega, kuid juba võib mõelda, mida erinevatele üritustele selga panna ja kuidas end ehtida. Alati on võimalus on jälgida trende. Selle aasta üks silmatorkavamaid moeröögatusi on kullakaunistused soengus. 

Juustele kuldse sära andmiseks ei kasutata pihustit ega ajutist juuksevärvi, vaid selleks pannakse pähe ehtsat lehtkulda, teatab The Gloss. Lehtkuld ehk kuldfoolium on mitmekordse valtsimise teel saadud üliõhuke kullast leht, mis puhtal kujul on 24-karaadine.

Selleks, et lehtkuld peas püsiks, tuleb vajalikku kohta kanda juuksevahtu ja see hoolsasti juustesse kammida. Seejärel saab lehtkullatükid juustele asetada ja kinni siluda. 

Kullaga seongu kujundamise võimalusi on palju. Lehtkulda võib panna nii juustele kui peanahale. Kui seda jääb soengu kaunistamisest üle, võib kulda panna ka küüntele või isegi huultele. 

Kellele kuld ei meeldi, saab sama trendi järgida ka lehthõbedat kasutades. Osavalt välja mängides võib ka kaks metalli omavahel kokku sobitada. Vaata pilte ja proovi järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles