Kuidas aru saada, kas sa tõesti meeldid mehele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlased on kindlaks teinud üllatava asja, mis võib paljastada mehe tõelisi tundeid sinu vastu. Nimelt on teadlased arvamusel, et mida rohkem mees sööb, seda sügavamalt on ta naisest sisse võetud.

Hiljuti viidi läbi uuring, mis tõestas, et kui mees einestab koos naisega, kes talle meeldib, sööb ta rohkem kui näiteks siis, kui lõunakaaslasteks on teised mehed. Uuring tehti kahe nädala jooksul ja sellest võttis osa 150 täisealist meest, kirjutab Daily Mail.

Selleks, et mitte piirata osalejate toiduvalikut, viidi uuring läbi toidukohas, kus oli Rootsi laud ja külastajad võisid süüa nii palju, kui soovisid. Teadlased jälgisid, mitu tükki pitsat ja mitu kausitäit salatit mehed sõid.

Need mehed, kes olid sööma tulnud koos naissoost kaaslastega, sõid 93 protsenti rohkem pitsat ja 86 protsenti rohkem salatit meestest, kes einestasid koos teiste meestega. «See uuring näitas, et ülesöömine on meeste jaoks tegevus, millega tasuks silma paista – seda on tõestanud ka erinevad söömisvõistlused, kus on osalejateks peamiselt mehed,» selgitas Cornelli ülikooli professor Kevin Kniffin.

Osalejatel ja nende kaaslastel paluti pärast söömist täita ka väike küsimustik. Selgus, et naiste toidukoguseid ei mõjutanud see, kellega nad koos sõid. Küll aga tunnistasid naised, et enda arvates sõid nad liiga palju ja neile tundus, et nad pidid sööma kiirustades. Teadlaste tähelepanekutest ja märkmetest selgus, et see polnud tegelikult tõsi ja naistele vaid tundus nii.

Teadlased pakkusid, et ehk kipuvad mehed naiste juuresolekul toiduga liialdama sellepärast, et nad tahavad anda märku, et suudavad muutustega toime tulla, ka siis, kui on ise end keerulisse olukorda pannud. Kuigi uuring tõestas, et mehed olid need, kes sõid liiga paljud, selgus naiste vastustest, et hoopis nemad pingutasid enda arvates toiduga üle. «Meie uuring näitas, et inimesed peaksid vastassoo esindajatega koos süües veidi rahulikumalt võtma,» sõnas Kniffin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles