Ehted, mis sobivad igapäevaseks kandmiseks kui ka tähtsatele sündmustele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestimaine Okapi Glassi bränd pakub ehteid erinevateks sündmusteks. Brändi loojateks on klaasikunstnikud Birgit Pählapuu ja Raili Velt.

Okapi Glassi südameks on leekpõletitehnikale spetsialiseerunud klaasistuudio, kus Birgit Pählapuu ja Raili Velt valmistavad Murano klaasist helmeid ja väikevorme. Kuidas värviline klaas kuumal leegil sulab ning miniatuurseks esemeks vormitakse, saab juba koha peal näha. 

Leekpõletil valmivad helmeid ja puhutud helmeid on võimalik koha peal osta ning ka ise kätt proovida. Okapis kasutame Murano klaasi, mille tellime otse Muranost. Lisaks keedele on valikus käevõrud, kõrvarõngad, sõrmused, unisex mansetinööbid, mille helmeid saab vahetada ja samuti valmistame Murano klaasist tarbeesemeid. Galeriis on kõigist ehetest suur valik, kuid alati on võimalik teha kliendi enda soovide kohaselt kee või tarbeese. Ehete toorikud on peamiselt hõbedast 925 prooviga.

Foto: Temuri Hvingija

Klaasikursuste (valikus: leekpõleti, sulatus, vitraaž kui ka liivasöövitus) hind on personaalkursusel 40 eurot/inimene ja grupis 20 eurot/inimene. Hind sisaldab materjali. Kursusi saab broneerida telefonil: +372 56 881 434  või okapigalerii@gmail.com

Galerii Okapi on kunsti ja disaini müügi- ja näitusepind Tallinna vanalinnas. Seal asuvad ühtlasi klaasistuudio ja fotogalerii, kus tegutsevad Okapi asutajad, klaasikunstnikud Birgit Pählapuu ja Raili Velt ning fotograaf Temuri Hvingija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles