SALT Accessories, Raili Nõlvak ja MiuRio esitlevad uusi sügistalviseid kollektsioone

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Miurio

19. novembril kell 18 tutvustavad Stockmannis showroom ZERO° pop-up-poes (3. korrusel) enda uusi kollektsioone kolm kodumaist disainibrändi – SALT Accessories, Raili Nõlvak ja MiuRio.

SALT Accessories on graafilise disaini väljendus ehtekunstis. Hetkel keerleb selle brändi mängumaa ornamentide ja värviliste vildimaterjalide ümber. Oluline roll on rõõmsatel, selgetel värvitoonidel, mis aitavad esile tuua nii disaini kui ka ainulaadse materjali. Salt Accessories ehted valmivad käsitööna limiteeritud kogustes.

Foto: SALT Accessories

Moelooja Raili Nõlvaku sügistalvise kollektsiooni märksõnadeks on kihilisus, erineva olemusega materjalide ja tekstuuride kombineerimine. Inspiratsiooniallikaks on eestimaine talv oma värvituse ja pimedusega, erinevate looduses esinevate mikrostruktuuridega. Samuti eestlased ise, kes sügise saabudes justkui unustavad moe ja haaravad endale selga midagi tumedat ja sooja. Raili Nõlvaku sügistalvine kollektsioon pakub toodetena välja hulga erinevaid «kihte», mida kombineerides saavutatakse veidi grungelik attitude.

Foto: Raili Nõlvak

Disainistuudio MiuRio taga seisab tekstiilidisainer Rita Assor. Stuudio loob naturaalkangast eksklusiivseid käsitsi valmistatud kodutekstiili tooteid. Väikesetiraažilised kollektsioonid koosnevad rõõmsavärvilistest dekoratiivpatjadest, lauatekstiilist ja tumbadest. Lisaks disainib Rita  inspireerivaid ja ürgnaiselikke siidisalle. MiuRio sügistalviste siidisallide kollektsioon on inspireeritud Rooma purskkaevudest, lisaks tutvustatakse Stockmannis käsitsi valmistatud villatikandiga dekoratiivpatju ning tumbasid «Morning Dew» kollektsioonist.

Foto: Miurio

Moekat meeleolu hoiab DJ Videnski funky beatide taustal üleval särav jazzistaar Sofia Rubina Hunter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles