Ilutrendid, mida iga stiilne naine võiks sel talvel proovida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FotorCreated

Moenädalad on selleks aastaks läbi ja nüüd üritavad trenditeadlikud naised moenädalatel nähtut oma igapäevaelus rakendada. Võetakse eeskuju tuntud moedisainerite rõivastest, kuid ka meigi osas on moenädalad alati oluliseks suunanäitajaks.

Cosmopolitan.co.uk tõi välja viis tõusvat meigitrendi, mida võiks talveperioodil proovida.

Tumedad huuled. Sel talvel eelista võimalikult tumedat (või lausa musta) huulepulka. Kui huuled on silmatorkavad ja tumedad, pole vaja ülejäänud nägu eriti palju meikidagi. 

Modell Emanuel Ungaro moe-show'l (Sipa)
Modell Emanuel Ungaro moe-show'l (Sipa) Foto: SIPA/Scanpix

Sünged silmad. Kevadel toimunud moenädalatel astus üles palju modelle, kelle silmad olid omapärasel moel esile tõstetud. Võib väita, et must silmapliiats või -lainer ja sünged lauvärvid on sel hooajal eriti trendikad.

Modell valmistumas Rochase moe-show'ks (Sipa)
Modell valmistumas Rochase moe-show'ks (Sipa) Foto: SIPA/Scanpix

Säravad silmad. Ei tasu kurvastada, et pead jõulupeole minema sünge meigiga - vabalt võib silmade ehtimiseks soetada mõne säravama lauvärvi või kaunistada silmi pisikeste kalliskividega.

Modell valmistumas Rodarte'i moe-show'ks (Sipa)
Modell valmistumas Rodarte'i moe-show'ks (Sipa) Foto: SIPA / SCANPIX

Oranžikad silmad. Selle hooaja üheks üllatavamaks värvitooniks on oranž, mida võib lisaks riietele märgata ka lauvärvide seas. Oranž pakub õnneks piisavalt palju mänguruumi, alates aprikoosikarva oranžist kuni roostekarva tumedama oranžini. Selleks, et oranž lauvärv ei muudaks su välimust kergelt haiglaseks, lisa põskedele jumet ja kasuta musta ripsmetušši. 

Modell Emilio Pucci moe-show'l (Sipa)
Modell Emilio Pucci moe-show'l (Sipa) Foto: SIPA / SCANPIX

Talvine jume. Kes ütles, et päevitus tuleb suvega koos unustada? Anna oma nahale jumet puudriga, mis jätab mulje, et oled oma põski päikese käes soojendanud.

Modell Moschino moe-show'l (Sipa)
Modell Moschino moe-show'l (Sipa) Foto: SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles