Kaheksa põhjust, miks suhe muudab nädala alguse paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esmaspäevad on tööinimese jaoks sageli vaevalised ning meeleolu on nädala alguses tujutu. Kuidas aga toetuda oma suhtele, et muuta päeva kaunimaks?

Female First tuletab meelde, kuidas suhted meie elu paremaks muudavad.

Sa saad kellegi kõrval üles ärgata. Su äratuskell võib küll väga vara helisema hakata, aga vähemalt on su kõrval keegi, kelle kaissu veereda ning kui sul on viis üleliigset minutit, saad seda mõnulemiseks kasutada.

Sa saad kedagi hüvastijätuks suudelda. Võib küll olla vastik, et te teineteist töö tõttu kaheksa tundi või rohkemgi ei näe, aga hommikune hüvastijätusuudlus annab sulle energiat õhtut oodata. Ning ükskõik, mida päev ka tooks – sul on keegi, kellega hommikuid jagada ning kelle toetus aitab päevale vastu minna.

Sõnumid. Kui sa päeva jooksul tunned, et tuju langeb, saad alati võtta telefoni ning saata kallimale sõnumi ning jagada temaga oma päeva ja tundeid.

E-kirjad. Sa saad päeva jooksul saata kallimale e-kirju, kui leiad mõne naljaka lingi, pildi või video. Koos jagatud rõõmuhetked annavad elule värvi.

Foto. Leia kaunis foto teist kahest ning raami see ära, et sul oleks töölaual midagi isiklikku ja armast, kuhu vaadata, kui tuju kipub halvaks minema. See tuletab sulle meelde, kui väga sul on elus vedanud ning et see kõik on vaeva väärt.

Armas kõne lõuna ajal. Kui sul on võimalus kontorist väljas lõunatada või leida see moment, et kallimale helistada, aitab lühike kõnegi päeva paremaks muuta. Sa kuuled kalli inimese häält ning saate teineteist oma päevasündmustega kurssi viia.

Poodlemispaus. Veel toredam, kui sul on mahti leida enne kojuminekut hetk ning astuda sisse mõnda poodi. Ükskõik, kas sa leiad sealt mõnusa nosimise õhtusöögiks või pisikese üllatuse partnerile, märgib see tööpäeva lõppu ning tähistab teie koosveedetud aja algust.

Koduootus. Isegi, kui sa oled tööle tundideks aheldatud, aitab mõte kodust sul päeva üle elada. Teie õhtu ei pruugi üldse olla eriline, aga juba mõte sellest, et saad seda kallimaga jagada, paneb südame kiiremini lööma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles