Söö kala. Poola moodi

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Poola köögi külaskäik Tallinna Lennusadamasse: õhtusöögi peakokk Michal Gnilka.
Uue Poola köögi külaskäik Tallinna Lennusadamasse: õhtusöögi peakokk Michal Gnilka. Foto: Krzysztof Kozanowski

Poola köögis peetakse nii peedist kui ka verivorstist, samuti on ausse tõstetud Läänemere kalad, selgus poolakate toidudessandil «Eat Poland» Tallinnasse.

Nagu näitas poolakate moodsaid maitseid tutvustav toidutuur "Eat Poland" Läänemere maade pealinnadesse, seal hulgas Tallinnasse, ei tähenda Poola köök enam ammu üksnes rammusaid suppe ega toekaid pirukaid. Selles on kergust ja elegantsi ning ka Läänemere kalal on ses järjest olulisem koht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles