Tallinn Dolls avab lounge Museumi ruumides mobiilse poe

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: Tallinn Dolls

Tallinn Dollsi disainiduo Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusiku kätetööd saab peagi soetada Eesti esimesest mobiilsest poest, mis avab reedel, 12. novembril oma uksed Talinna südames restoran-lounge Museumi ruumides.

Varem Kadriorus õdusas Vesivärava ateljees paiknenud Tallinn Dolls pakub nüüdsest mobiilses poes täistootevalikut kõikidest uutest toodetest suuruses 32-42. Mobiilne pood on avatud argipäeviti kella 12.00-19.00.

Brändi juhi Mari Martini sõnul otsib Tallinn Dolls alati meelierutavaid üllatusi ning tavapärasest erinevaid lahendusi. Mobiilseks poeks andsid inspiratsiooni ka Londonis populaarsed pop-up poed, mida on kerge kokku pakkida ja uude asukohta üle viia.

«Kuna Tallinn Dolls on elustiilibränd, siis koostöö meelelahutuskohtadega tundub meile väga sobilik. Restoran Museumi ruumidesse plaanime jääda esialgu vähemalt aasta lõpuni,» rääkis Mari Martin.

Spetsiaalse mööbli mobiilse poe jaoks disainis Heleliis Hõim.

Tallinn Dolls on pannud suurt rõhku eesootavatele jõulupidustustele ja vastuvõttudele ning alates detsembrist keskendutakse eelkõige kollektsiooni pidulikumale poolele. Muidu jätkub aga tootevalikus nii kontori-, peo- kui ka igapäevariideid ning uute mudelitega üllatatakse jooksvalt iga nädal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles