Pane end proovile ja saad teada, kas sa tegelikult oled laste saamiseks valmis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvad, et oled valmis lapsi saama? Ajakirjanik ja blogija Lucy Tobin koostas humoorika testi, mis aitab kindlaks teha, kas sa tegelikult oled valmis.

Tobini sõnul on tema test koostatud nii, et ühtki sammu ei tohi vahele jätta ja kõike tuleb teha täpselt nii, nagu juhendis kirjas. Alles siis saad teada, kas oled valmis või mitte, kirjutab Daily Mail.

Kell 10:00 – pane toidetud ja väga unine kaheksajalg voodisse. Ürita kõik kaheksa kombitsat pista tema magamiskotti ilma, et ta üles ärkaks. Kui ta peaks ärkama, ürita teda endiselt magamiskotti pista ja ignoreeri seda, et ta samal ajal kõvasti kisab (sest tegemist on uut liiki karjuva kaheksajalaga).

Suuna oma jälgimiskaamera magava kaheksajala suunas ja ürita toast lahkuda – tõenäoliselt komistad maas vedelevate mänguasjade otsa, kuid ürita mitte vanduda. Veeda piinarikas tunnike väikeselt ekraanilt oma kaheksajalga jälgides, kes võib-olla magab, aga võib-olla hoopis kisab. Seejärel mine tagasi tema juurde ja võta ta sülle ning veeda ülejäänud päev väsinud ning jonniva kaheksajalaga.

Kell 11:00 – osta poest 10-kilone jahukott. Kanna seda oma süles 12 tundi. Samal ajal ürita teha oma igapäevaseid tegemisi – käi toidupoes, naerata piinlikult, kui võõrad torgivad su jahukotti ja uurivad selle soo kohta.

Umbes iga kahe tunni tagant torka jahukotti auk, et sealt saaks jahu välja pudiseda. Seejärel ürita tekkinud segadust koristada, vaheta riided puhaste vastu, lapi jahukoti auk kinni ja jätka oma päevaga. Jahukotti hoia kogu aeg ikkagi süles.

Kell 12:00 – pane selga oma kõige ilusam särgike ja vala natuke vett mõlema rinna peale. Seejärel mine kodust välja. Iga tunni tagant pritsi oma särgile mingit haisvat ja valget vedelikku (iga kord pritsi erinevat piirkonda).

Igal söögikorral palu oma kaaslasel end toiduga loopida, soovitatavalt võiks kasutada selliseid toiduaineid, mis jätavad pleki (punapeet). Järgmise päeva hommikul peaksid nukralt oma plekilist pluusi põrnitsema, kuid sellest hoolimata paned plussi selga, sest see on kõige puhtam asi, mis sul hetkel on.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kell 13:00 – tõmba alla mõni mobiilirakendus, mis teeb särisevat häält nagu pomm ja mis näiteks paari minuti pärast «plahvatab». Ürita käia pesemas, kuivatada oma juukseid, käia tualetis, valmistada süüa, koristada kodu ja oma e-kirju lugeda enne, kui pomm õhku lendab.

Kell 14:00 – paki kahte kohvrisse asjad, mida sul võib päeva jooksul vaja minna ja kõnni nendega oma lähimasse bussipeatusesse. Võta kindlasti kaasa ka oma lärmav kaheksajalg, mille võiksid näiteks kandelina abil oma rinnale kinnitada.

Loodetavasti on väljas vihmane ilm ja sa pead kandma suurt vihmamantlit, mis katab nii sinu kui kaheksajala. Samas ajab see kaheksajalga marru, kuna tal hakkab seal sees palav.

Bussi saabudes vaata lootusrikkalt kaasreisijaid, ehk on keegi valmis sind ühistransporti aitama. Kuna keegi ei paku ilmselt abi, palu ise kedagi, et mitte bussist maha jääda. Ideaalis võiksid sul kaasas olla paarikilosed raskused, mille saaksid umbes iga paarikümne minuti tagant oma kaheksajala külge kinnitada.

Kell 19:00 – pane äratuskell voodisse. Järgmise kahe tunni vältel istu voodi kõrval ja lükka äratust muudkui edasi, et kella vaigistada. Vahemikus 21:00-22:00 naudi tunnikest vaikust ja hakka magama sättima.

Sea äratuskell nii, et see pistaks karjuma iga tunni tagant. Lükka äratust muudkui magama, kuid ära magama jää – sa ei saakski, sest kella tiksumine on nii vali ja häiriv. Umbes 6:30 paiku järgmisel hommikul võid kella lõplikult välja lülitada. Umbes poole tunni pärast heliseb niikuinii su telefon, mis üritab sind üles ajada, et saaksid uut päeva alustada.

Järgmine päev – kurda mõnele sõbrale, mida sa pidid eelmisel päeval läbi elama. Räägi talle oma kaheksajalast, hullunud äratuskellast, lekkivast jahukotist, rikutud riietest ja ebameeldivast sõidust ühistranspordiga.

Kui mõni neist peaks küsima, kas sa kahetsed, et oled omale sellise elu valinud, vaata neid, nagu nad oleksid peast segi läinud. Tegelikult sa ju armastad oma kriiskavat kaheksajalga/beebit rohkem kui midagi muud siin maailmas ja juba praegu kujutad sa õudusega ette, et ühel päeval tahab ta sinu juures lahkuda.

Palju õnne, sa oled valmis lapsevanemaks saama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles