Adele’i värske ballaad ärgitas paljusid naisi tegutsema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele esinemas Cannes'is NRJ muusikaauhindade jagamisel.
Adele esinemas Cannes'is NRJ muusikaauhindade jagamisel. Foto: GHNASSIA/NMA2016/SIPA/GHNASSIA/NMA2016/SIPA

Adele’i värske hitt «Hello» on palju enamat, kui lohutav lahkuminekulaul. Värske uuring näitas, et koguni 64 protsenti naistest on selle laulu tõttu oma eksidega ühendust võtnud, et ära leppida ja võib-olla ka suhtele uut võimalust anda.

Uuringu viis läbi tutvumisleht WhatsYourPrice.com ja sellest võttis osa 41 000 vallalist meest ja naist. Kui naise puhul selgus, et Adele’i laul on ärgitanud neid eksidega ühendust otsima, siis meestele see laul niimoodi ei mõjunud – vaid 17 protsenti meestest ütles, et tahtsid pärast laulu kuulamist eksile helistada, kirjutab Daily Mail.

Samast uuringust tuli välja ka see, et naised tahaksid pärast suhte lõppu rääkida ja arutada, mis läks valesti, kuid enamik meestest tahaks lihtsalt oma eluga edasi liikuda. Veebilehe looja ja tegevjuht Brandon Wade selgitas, et naised tegutsevad rohkem emotsioonide ajel kui mehed. «Kuigi Adele’i laul võis mehi inspireerida, ei soovi nad vanale haavale soola raputada ega eksiga ühendust võtta,» sõnas Wade.

Laulu imekaunis videos, mis kogus Youtube’is kõigest 24 tunniga 27,7 miljonit vaatamist, astub üles Adele ise. Ta vaatab aeg-ajalt aknast välja ja räägib telefoniga, samal ajal endist suhet meenutades.

Youtube’is on Adele’i videol väga palju kommentaare ja ka seal on naised nõus, et see laul tekitab vanade suhete osas heldimust. Üks mees kirjutas aga lustaka kommentaari: «Tema muusika paneb igatsema inimest, keda nägid viis aastat tagasi toidupoes ja kellega tekkis silmside.»

Vaata populaarset videot ja kuula laulu. Mis tundeid see sinus tekitab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles