Vaata, millised on sinu tähtkuju salajased tugevused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igal inimesel on mõni salajane oskus, mida teistel ei ole. Kas sina tead, milles sa väga tugev oled? Võta abiks oma tähtkuju ja loe, millised võivad olla sinu salajased tugevused.

Jäär: oskab osavalt sõnu valida, kui on tarvis kedagi solvata; võidab iga laua- ja kaardimängu; võib olla väga hea voodikaaslane, sest peab kaua vastu, kirjutab YourTango.

Sõnn: sinuga ei viitsi keegi vaielda, kuna nad teavad, et sa võidad iga vaidluse; oskad osavalt oma välimuse eest hoolitseda, seega võib-olla peaksid looma oma Youtube’i kanali, et oma teadmisi ka teistega jagada.

Kaksikud: ükski pidu ei alga enne, kui sina kohale jõuad; oskad kenasti teisi jäljendada ja sa ei võta ennast ega elu liiga tõsiselt.

Vähk: teismeiga on sul ilmselt juba ammu möödas, kuid videomängudes oled sa endiselt väga kõva käsi; oled ka andekas kirjutaja ja kui on tarvis kelleltki vabandust paluda, siis selles oled sa veel eriti osav.

Lõvi: naudid tähelepanu, seega sul tuleb näitlemine ja esinemine väga hästi välja; ka karaokes pole sulle võrdset vastast.

Neitsi: sinust võiks saada professionaalne organiseerija, kuna sa armastad väga korda; kui oled näitleja ja sind ootab ees prooviesinemine, siis õpid kindlasti pähe Hamleti monoloogi. Võib juhtuda, et uhkustad vahel sotsiaalmeedias sellega, et oled suutnud mõne raamatu kõigest ühe päevaga läbi lugeda.

Kaalud: saad lemmikloomadega väga kenasti hakkama ja oled suuteline rahustama närvilisi kasse ning koeri; oled ka väga stiilne ja kõik on alati üllatunud, kui tunnistad, et valisid oma rõivad second hand poest.

Skorpion: sulle jäävad näod väga hästi meelde; sinus peitub ka väga osav kunstnik ja kui sa seda oskust veidi harjutaksid, saaksid kõige joonistamise või maalimisega muretult hakkama.

Ambur: sa ei hooli sellest, kui keegi peaks väitma, et oled võlts; sa naudid väga erinevaid sõnamänge ja intelligentseid nalju.

Kaljukits: sa pole kohanud õpetajat ega õppejõudu, keda jätaks su sarmikus külmaks; oskad osavalt autot juhtida ja suudad oma masina parkida ka kõige kitsamale parkimiskohale.

Veevalaja: sinu suurimaks plussiks on see, et sa ei pelga oma arvamust avaldada; iga spordiala tuleb sul hästi välja ja paljud kadestavad sind, sest sa suudad igas olukorras hästi kohaneda.

Kalad: igaüks tahaks, et just sina teeksid neile jõulukingi, kuna sa oskad kinke alati väga hästi valida; sul on igas olukorras varrukast võtta nutikad vastulaused; üllatav on seegi, et sa võid võtta kõige veidramad toiduained ja võluda neist välja maailma parima roa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles