PÖFFi särgi kujundas moelooja Britt Samoson

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britt Samoson hundisärgiga
Britt Samoson hundisärgiga Foto: Stina Kase

Reedel algava Pimedate Ööde filmifestivali vabatahtlikud kannavad sel aastal särke, mille on kujundanud moelooja ja illustraator Britt Samoson. Tumedat särki ehib PÖFFi vapilooma - hundi - meisterlik illustratsioon.

«Minu pöffihunt on nagu filmijumalus, kes kätkeb endas miskit maagilist ega ole vaid ulguva looma kehastuses maskott,» sõnas Samoson. «Ta on tugev, tume ja jõuline hing, mis kutsub kõiki meid endaga kaasa novembrikuu ööpimedusse. Loodan, et vabatahtlikud saavad minu hundijumalast jõudu ning kannavad särki hea meelega.»

Britt Samosoni illustratsioon.
Britt Samosoni illustratsioon. Foto: Britt Samosoni illustratsioon

Pimedate Ööde filmifestivali toimumisele aitab kaasa üle 300 vabatahtliku. Lisaks särkidele ehib Britt Samosoni loodud illustratsioon ka kotte, mida huvilised saavad endale soetada PÖFFi infopunktidest.

Britt Samoson on Eesti Kunstiakadeemia moekunsti eriala lõpetanud auhinnatud disainer ja stilist, kes on viimastel aastatel olnud pildis ka kui andekas moeillustraator. Tema töid on alati saatnud erakordne detailitäpsus ning rafineeritus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles