Viis märki, et sa oled ülitundlik inimene

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Leiad end sageli mõistatamast, miks sa teistest erined, miks ei talu mingeid asju elus sama hästi, kui paistavad taluvat kõik teised? Ehk oled sa hoopis ülitundlik inimene (ja see pole ilmtingimata halb asi)!

Higher Perspective aitab leida selgust.

  1. Sa kipud kergesti tunnetevoole alla jääma. Introverdid jagavad sinuga seda karakterijoont. Suured, eriti lärmakad inimmassid väsitavad sind ülikiirelt. Sa võid nii väga kergesti segasele tunnetevoole alla jääda, sest ei jaksa ega suuda enam olla.
  2. Sa naudid üksindust. Oma vaba aega veedad sa sageli kodus, et akusid laadida. See ei tähenda, et sulle inimesed ei meeldiks – on aga oluline aru saada, mil vajad omaette olemise aega ning oma vajadusele järele anda.
  3. Inimesed arvavad, et sa oled nõrk. Hoolimata püüetest elame me siiski macho-kultuuris, kus tunnete väljendamine võib sageli olla nõrkuse märk (eriti, kui sa oled mees). Tundlikkust näitab aga tegelikult hoopis tugevust, mitte nõrkust. Ole vapper ning mõista, et oled tegelikult tugev inimene!
  4. Sa oled igaühe murede kuulaja. Vahel tundub, et sinu juurde tuleb igaüks oma muret kurtma – sa oled lihtsalt suurepärane kuulaja. Muidugi aga võtab see energiat, eriti kui sa oled ülitundlik inimene. Ära unusta oma akusid laadida ning vahepeal ka inimestele «ei» öelda.
  5. Vägivald ärritab sind. Sa lihtsalt ei suuda vägivalda taluda, olgu see siis päriselus või meedias. Vägivalla nägemine raputab sind põhjalikult iga kord.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles