Millised on erinevate päikesemärkide parimad omadused?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on mõned head ja halvad omadused, aga need omadused muudavadki meid inimesteks. Igaüks meist on keeruline olend oma isikuomaduste, veidruste ja arvamustega. Ja tähtede seis mõjutab meie iseloomu palju rohkem kui võiks arvata.

Igal päikesemärgil on omad tunnusjooned. Halvimatest omadustest oleme juba kirjutanud, nüüd on aeg vaadata, milliste heade omaduste poolest paistavad erinevad päikesemärgid silma, kirjutab YourTango.

Jäär

Jäärad on väga ambitsioonikad, seiklushimulised ja sportlikud. Nad ei poe väljakutsete eest peitu, vaid astuvad neile julgelt vastu.

Sõnn

Sõnn on väga sihikindel, töökas ja leidlik. Ta on järjekindel ja peab kogu aeg silmas eesmärke, mille poole liikuda.

Kaksikud

Kaksikud on väga head suhtlejad, kellele meeldib rääkida ja jagada teistega seda, mida nad teavad. Kaksikud on võimelised igas olukorras vestlust arendama, vahet pole, kas tegemist on tööintervjuu või mõne kolleegi sünnipäevaga.

Vähk

Vähid on väga toetavad, lojaalsed ja nende jaoks on pere ning sõbrad ääretult olulised. Vähkidelt tasuks õppida seda, kuidas tõesti hinnata neid, kes on sinu ümber.

Lõvi

Lõvidele meeldib elada ja nad tahavad elu nautida. Lõvide üheks suurimaks tugevuseks on see, et tegelikult peitub karmi pealispinna all väga suure südamega inimene.

Neitsi

Neitsid on praktilised, loogilised ja keskendunud. Neitsitelt tasuks õppida seda, kuidas pöörata rohkem tähelepanu pisiasjadele.

Kaalud

Kaalud on rahulikud ja neile ei meeldi teistega tülis olla. Kaaludele meeldib, kui neid ümbritseb loominguline ja lõõgastav keskkond.

Skorpion

Skorpion on väga kirglik ja julge. Skorpionitel on erakordne võime kõike väga sügavalt tunda ja kogeda, ka armastus on nende jaoks palju suurem emotsioon kui teiste päikesemärkide jaoks.

Ambur

Amburid on targad ja optimistlikud. Nad julgevad proovida uusi asju ja neid võib näha pea igal seltskondlikul koosviibimisel. Amburid paistavad silma ka selle poolest, et nad siiralt usuvad, et homne päev on tänasest parem.

Kaljukits

Kaljukits on vastutustundlik ja pragmaatiline. Kaljukitselt tasuks õppida, kuidas probleeme lahendada ja kuidas keerulistest olukordadest välja tulla.

Veevalaja

Veevalajad on väga ainulaadsed ja neil on väga huvitav sõpruskond. Veevalaja on imetlusväärne ka selle poolest, et ta julgeb teistest erineda ja on vahel ka mässumeelne.

Kalad

Kalad on ettenägelikud ja isetud. Kaladelt tasuks õppida, kuidas siiralt teistest hoolida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles