Riskantne seksitrend, mis pakub paljudele paaridele huvi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadmine, et võid vahekorra ajal kellelegi vahele jääda, muudab paljude jaoks seksi kordades erutavamaks kogemuseks. Aga hiljuti on välismeedias olnud üsna mitu juhtumit, mille kohta ei saa öelda, et need paarid oleksid juhuslikult vahele jäänud - avalikus kohas vahekorras olles on tegemist puhtalt tähelepanu otsimisega.

Näiteks California osariigis oli juhtum, kus üks paarike hakkas pärastlõunal tänaval seksima. Juhtum leidis aset ühe kleidipoe ees, mille omanik otsustas paarikest filmida. Poeomaniku sõnul püherdas paarike mõnda aega maas ja 15 minutit hiljem olid nad juba alasti, vahendab Men's Health.

Veidi häirivam juhtum leidis aset aga ühes metroojaamas, kus üks paarike otsustas koerapoosis vahekorras olla. Kui möödakäijad nende tähelepanu üritasid saada, pööras vahekorras olnud naine ümber ja selgus, et ta kandis kandekotis oma rinnal väikest imikut. 

Olgem ausad, avalikus kohas seksimist ei hakka keegi ilmselt ühelegi paarile soovitama, kuna selline tegevus pole lubatud. Kuid ekspertide hinnangul on praegu enesepaljastamine tõusev trend. Naistele mõjub väga erutavalt teadmine, et nad võivad vahele jääda või keegi võib neid vaadata (see on paljude seksuaalfantaasiates olulisel kohal). Samas tasuks meeles pidada, et midagi rumalat pole mõtet teha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles