Tõelise elu jäädvustaja

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitus Kopli liinide viimastest päevadest, mis jääb avatuks aasta lõpuni, on Sven Tupitsa teine isikunäitus. Esimest, erivajadustega inimestest, sai näha Tallinna volikogus ja ka riigikogus. Tupits kinnitab, et piltnikuna pole temast endast just palju pilte. Täna parandame selle vea.
Näitus Kopli liinide viimastest päevadest, mis jääb avatuks aasta lõpuni, on Sven Tupitsa teine isikunäitus. Esimest, erivajadustega inimestest, sai näha Tallinna volikogus ja ka riigikogus. Tupits kinnitab, et piltnikuna pole temast endast just palju pilte. Täna parandame selle vea. Foto: Liis Treimann

Väsinud glamuurse pseudoelu kajastamisest klantsajakirjades, jõudis veerandsada aastat piltnikuna tegutsenud Sven Tupits äratundmisele, et päriselu köidab teda tunduvalt rohkem.

Aastaid glamuurset seltskonda ja seltskonnaüritusi pildistanud fotograafil Sven Tupitsal sai võltsist särast lõpuks siiber. Tõeline elu, nagu ta tegelikult teadis, on ju hoopis teistsugune ja hoopis kusagil mujal. Avanud oma fotostuudio Tallinnas üsna Kopli liinide külje all, torkas silma ka sealne atmosfäär ja elanikud. Neid ta oma fotonäitusel eksponeeribki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles