Neli viga, mida abielunaised teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
noored ei julge abielluda
noored ei julge abielluda Foto: SCANPIX

Suhtes olles on väga oluline see, et sina ja partner suhtleksite omavahel vabalt ning ausalt. See on lihtne nõuanne, kuid siiski ei suuda paljud paarid seda nõuannet järgida ja alati saab omavahelist suhtlust paremaks muuta. 

Lisaks suhtlusele on veel mõned asjad, mida abielus tasuks silmas pidada. YourTango pani kirja neli suurt viga, mida abielunaised sageli teevad ja mis tõukavad mehi eemale.

1. Sa üritad alati mehele heameelt teha

Kui oled suhte alguses liiga leebe ja lepid kõigega, mida mees ütleb, siis aja jooksul võivad sul tekkida mehe vastu vastakad tunded. Naised, kes üritavad ainult mehele heameelt teha ja unustavad enda vajadused ning soovid, hääbuvad abielus olles. Konfliktide vältimine viib kibestumise, pettumuse ja vihani. Ühel hetkel võib naine n-ö plahvatada ja see tuleb kõigile suure üllatusena. Kui tundsid end ära, siis õpi oma soove ja vajadusi sõnadesse panema, et olla oma mehele parem kaaslane, vastasel juhul võib teie abielu lõppeda.

2. Sa teed ennatlikke järeldusi

Vastuolud tekivad tavaliselt siis, kui üks partneritest teeb teise arvamuste kohta ennatlikke järeldusi. Pole vahet, kas põhjuseks on minevikus kogetu või lahendamata probleemid, ennatlike järelduste tegemine pole kunagi hea idee. Selle asemel, et ette aimata, mida partner võib teha või öelda, ela hetkes ja pane tähele, mida ta just nüüd teeb ja ütleb.

3. Sa ignoreerid meest

Hea suhtlus saab alguse soovist omavahel tugev side luua. Kui partner üritab sinuga kontakti leida, kuid sa ignoreerid teda või vastad talle karmilt, siis võib see mehes tekitada vastakaid tundeid sinu vastu. See on ka üks tõsisemaid asju, mis suhtes konflikte tekitab. Inimese loomuses on teistega kontakti otsida, kuid vastust saamata tunneme end väga üksikuna. Mõtle, kuidas sina reageerid sellele, kui mees tahab sinuga suhelda – kas sa oled soe või pigem külm?

4. Sa ei ütle seda, mida sa mõtled

Tee üks väike eksperiment: mana ette kõige vihasem nägu, mida teha oskad, hambad võiksid koos olla ja lõualuu pinges ning ürita öelda: «Ma olen nii õnnelik.» Raske, kas pole? Nüüd mana ette õnnelik nägu ja suur naeratus ning ütle: «Ma olen nii vihane.» Ilmselt üritab aju sulle märku anda, et miski on valesti, kuna su tunded ja sõnad pole kooskõlas. Paljud inimesed teesklevad, et nad tunnevad midagi muud, kuid neile lähedased inimesed saavad sellest aru ja see hakkab neid mõjutama. Ole oma mehega aus, sa ju tahad, et tema sinuga ka aus oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles