Eve Kivi endavanust meest enam ei tahaks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kivi
Eve Kivi Foto: Jelena Rudi

Eesti esimene filmitäht Eve Kivi (72) rääkis ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et ei saa enam loota, et tal oleks endavanune mees: «Kui ma neid vaatan: issand jumal, mis ma temaga teeks - ma muutuks ju ise samasuguseks!».
 

«Las ta tuleb jookseb minuga koos. Ei jookse, kurat, ähib kusagil sada meetrit minust maas… Milleks siis?» ütles Eve Kivi.

Samas on kaks korda abielus olnud näitleja uhke selle üle, et teda armastatakse ka praegu ning seejuures sama tugevalt kui nooruses - «Need mehed, kellele ma kunagi ütlesin «ei» ega abiellunud.»

Nüüd aga ei ole tema sõnul enam kellelegi mehele minna, sest kõik need mehed, kellega tal on olnud suhteid pärast kahte ametlikku abielu, on olnud allapoole seda taset.

Samas intervjuus rääkis Eve Kivi ka sellest, et sügiseti tassib ta metsast ämbrite viisi marju-seeni suurele perele talvevaruks, ajab mustikamahla ning just metsast on tulnud tema kiidetud pikk noorus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles