Staarid, kelle ainsad kurvid on biitsepsid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Madonna oli üks esimestest staaridest, kes oma kõhna figuuri juures näitas uhkelt tugevaid lihaseid. Nüüdseks on palju sellised naisstaare, kes on väga kõhnad, kuid samal ajal ka sportlikku kehaehitusega. 

Sarah Vine kirjutab Daily Mailis, et vanematel naistel, kel on välimusele suured nõudmised, ei jäägi midagi muud üle kui jõutrenni teha. Selleks, et ka viiekümneselt mahuks selga riided, mis 17-aastastele, ei piisa ainult kalorite lugemisest.

Cameron Diaz ja Demi Moore. Fotod: 
Cameron Diaz ja Demi Moore. Fotod: Foto: Getty Images/Vida Press

Toitumist timmides võib vanemas eas naine olla küll kõhn, kuid nooruslik ja prink välimus ei säili pingutustest hoolimata. Paljud staarid on hakanud siis kõvasti trenni tegema, sest lihastes keha on kaunis igas eas. 

Renee Zellweger, Sienna Miller, Anna Wintour. Fotod: 
Renee Zellweger, Sienna Miller, Anna Wintour. Fotod: Foto: Vida Press/Vida Press/La Presse

Hiljuti üllatas uuenenud välimusega Victoria Beckham, kes varem oli lihtsalt kõhn, aga nüüd on kõhn ja silmatorkavate biitsepsitega. Sarnase figuuriga on palju teisi staare. Nende hulgas näiteks Amal Clooney, Renee Zellweger, Demi Moore, Donatella Versace, Anna Wintour, Kylie Minogue, Kirsty Gallacher jt.

Pippa Middleton, Victoria Beckham. Fotod: 
Pippa Middleton, Victoria Beckham. Fotod: Foto: xposurephotos.com

Paraku on naise keha veidi teistsuguse ülesehitusega kui mehel ja veidi rasva tuleb ainult kasuks. Kui keha rasvaprotsent on väga väike, kaovad ka kaunid naiselikud kurvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles