Kuulsused, kes ei poolda sotsiaalmeedia kasutamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Adele'i videost «Hello».
Kaader Adele'i videost «Hello». Foto: AdeleVEVO

Võiks ju arvata, et kuulsuste jaoks on sotsiaalmeedia hea moodus, kuidas oma fännidega suhelda, kuid tegelikult on üsna paljud tuntud inimesed tunnistanud, et nemad ei poolda sotsiaalmeedia kasutust. Marie Claire tõi välja mõned näited.

1. Seriaalist «Lastega kodus» tuule tiibadesse saanud kaksiõed Ashley ja Mary-Kate Olsen ei ole suured sotsiaalmeedia kasutajad. Ashley Olsen on lausa ühes intervjuus tunnistanud, et «Twitter tekitab temas ärevust».

Mary-Kate ja Ashley Olsen (Caters)
Mary-Kate ja Ashley Olsen (Caters) Foto: Janet Mayer / PRPhotos.com/Caters News Agency

2. Näitlejanna Emma Stone on öelnud, et nüüdisajal jääb mulje, justkui kõik üritaksid oma elu Instagramis või sotsiaalmeedias arendada ja valivad väga hoolikalt, milline foto iseloomustab kõige paremini nende päeva.

Reuters
Reuters Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

3. «Ma ei tee omale kunagi Twitteri kontot,» ütles näitlejanna Jennifer Lawrence ja tunnistas, et ta ei tule telefoni ega muu elektroonika kasutamisega hästi toime. Lawrence'i sõnul on tal vahel raskusi ka e-kirjade lugemisega, mistõttu tundub Twitteriga liitumine tema jaoks mõeldamatuna.

AFP
AFP Foto: JUSTIN TALLIS/AFP

4. Näitlejanna Kristen Stewart on samuti Twitterit kritiseerinud. «Inimesed trambivad teiste eludel ilma pikemalt mõtlemata. Ja seda ei saa pidurdada. Igaüks saab seda teha. Osta fotokaamera ja sinust saab paparatso; liitu Twitteriga ja sinust saab arvamusliider. See ajab närvi,» sõnas ta.

AP
AP Foto: THIBAULT CAMUS/AP

5. Näitlejanna Kate Winslet ütles hiljuti, et tema ei luba oma lastel sotsiaalmeediat kasutada. «See mõjutab oluliselt naiste enesehinnangut, sest sotsiaalmeedias luuakse endast selline kuvand, mis võiks teistele meeldida. Ja mis sellega kaasneb? Toitumishäired. Ja see teeb mind tõsiselt vihaseks. See on ka üheks põhjuseks, miks on sotsiaalmeedia meie kodus keelatud,» ütles Winslet.

AP
AP Foto: Evan Agostini/AP

6. «Lapsed ei räägi enam omavahel,» ütles näitlejanna Jennifer Aniston ajakirjale People antud intervjuus. «Veetsin hiljuti aega oma sõpradega, kelle lastel pole iPhone'i ega iPadi. Nad olid 9- ja 12-aastased ning ühed huvitavamad noored inimesed, keda ma olen kohanud. Mind teeb kurvaks see, kui ma näen lapsi ainult telefone kasutamas.»

Reuters
Reuters Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

7. «Mulle lihtsalt ei meeldi see sunniviisiline, silmapilkne, üliinformatiivne, ilma privaatsuseta veider maailm,» on öelnud näitlejanna Drew Barrymore.

Reuters
Reuters Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

8. «Harry Potteri» staar Daniel Radcliffe ei kasuta ei Twitterit ega Facebooki ja seda väga lihtsal põhjusel: «Kui ma liituksin Twitteriga ja annaksin pidevalt teada, mida ma teen ning väidaksin seejuures, et ma tahaksin privaatsust, siis ei võtaks keegi seda tõsiselt.»

Reuters
Reuters Foto: ANDREW KELLY/Reuters

9. «Mind on alati üllatanud see, et paljudel näitlejatel on Twitteris konto. Tundub, et nende jaoks see toimib. Mina eelistan seda, et inimesed ei teaks kuigi palju näitlejate eraelust. Kui ma saaks seda nii hoida, oleksin väga õnnelik daam,» ütles näitlejanna Scarlett Johansson.

Reuters
Reuters Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

10. Näitlejanna Julia Roberts võrdles sotsiaalmeediat suhkruvatiga: «See näeb nii isuäratav välja ja sa ei suuda sellele vastu panna, aga kui sa annad alla, siis on sul lõpuks vaid kleepuvad näpud ja see hea osa sai väga kiirelt otsa.»

Sipa
Sipa Foto: BFA/John Salangsang/BFA/Sipa USA

11. Hinnatud lauljanna Adele tunnistas, et sotsiaalmeediale on kergem alistuda, kui seda vältida. «Ma usun, et paljud annavad alla, kuna nii on lihtsam, aga mina ei saa seda teha. Ma ei saa sellisele asjale alistuda,» nentis Adele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles