Liina Randpere: mind kuskil maratonidel ja võistlustel kindlasti kunagi ei näe!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Treener ja saatejuht Liina Randpere on olnud väga liikuv kogu elu. 

«Mu vanemad pole küll mingid sportlased, aga nende jaoks oli aktiivne eluviis täiesti loomulik,» vahendab liigume.ee. «Esimeses klassis hakkasin nendega ujumas käima. Peale seda olen pidevalt erinevate spordialadega tegelenud. Kooli ajal sai nii rahvatantsus käidud kui ka aeroobikat ja kikkpoksi tehtud.»

Praegu on Liina treener ja annab BodyPumpi, BodyBalance’it, liikuvat aeroobika- tantsu mixi ja kerelihaste treeningut. «Lisaks teen suusakeppidega kaks-kolm korda nädalas 1,5-tunniseid rulluisutrenne. Mulle ei meeldi võistelda, tahan sporti iseendale teha ja sellepärast mind kuskil maratonidel ja võistlustel kindlasti kunagi ei näe.»

Neile, kes kahtlevad trenni kasus, ütleb Liina, et sport annab energiat, särtsu ja positiivsust. «Tervislik eluviis on nagu ring ja sport on selle oluline osa. Kui jääda diivani peale pikutama, on sealt alati nii raske üles tõusta. Mida passiivsem oled, seda passiivsemaks muutud,» teab ta. «Sport teeb visuaalselt ilusaks, aga see hoiab ka sisemiselt toonuses. Kui ma pikalt midagi teinud pole, siis kohe tunnen, kuidas kehal on halb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles