Vaata, kes kandideerivad aasta naise tiitlile

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kaljurand.
Marina Kaljurand. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

BPW Estonia ehk Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon kuulutab reedel, 6. novembril Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones välja aasta naise 2015, aasta noore naisettevõtja 2015 ja annab üle auväärse tiitli aastate naine.

BPW Estonia kutsus kõiki organisatsioone, ettevõtteid ja üksikisikuid üles esitama aasta naise ja aasta noore naisettevõtja kandidaate - ühiskonnaelu aktiivseid mõjutajaid, väljapaistvaid ja oma ametis pädevaid naisi äris, teaduses, kultuuris või mõnel muul elualal.

Tehtud ettepanekute põhjal valis BPW Estonia juhatus välja 4 tähelepanuväärset naist aasta naise 2015 nominentideks: muusikafestivalide korraldaja, loomeettevõtluse arendaja Helen Sildna; naiste inspireerija välisminister Marina Kaljurand, tervisepoliitika edendaja Riina Raudne ning kirjanik ja muusik Kristiina Ehin.

Aasta naine 2015 tehakse teatavaks reedel, 6. novembril Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones kell 18 algaval EENA 23. sünnipäevatseremoonial. Samas antakse elutöö eest üle aastate naise tiitel ning BPW Estonia Noorte poolt valitud aasta noore naisettevõtja 2015 tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles