Kümme märki, et mees ei oska oraalseksi teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed teatavasti naudivad väga seda, kui naine neile suuseksi teeb, ent vahel on tore ka naisele mõnu pakkuda. Mõned märgid võivad aga viidata sellele, et sinu mees ei ole oraalseksi tegemises kuigi osav. Ent ära muretse – harjutamine teeb meistriks!

Cosmopolitan.co.uk tõi välja kümme märk, mis näitavad, et mees pole oraalseksi tegemises kuigi osav.

1. Ta muudab oma taktikat just siis, kui oled hakanud olukorda nautima. Just sel hetkel, kui sulle tundub, et hakkad lõpetama, teeb ta oma keelega hoopis teistsugust liigutust ja «rikub» sinu jaoks asja ära. Ta ise ei saa ilmselt arugi, kas või mida ta valesti tegi.

2. Ta ütleb sulle, et «ta ei tee seda». See on üsna rumal põhjus, eriti juhul, kui ta eeldab, et sina oled alati valmis talle oraalseksi pakkuma.

3. Ta tõstab aeg-ajalt pead ja küsib: «Kas nii on hea?». Ütle oma kallile mehele edasi, et oraalseksi ajal pole õige hetk küsimusi esitada, kuna sa pole suuteline neile vastama.

4. Ta pole päris kindel, mis kohale ta peaks keskenduma. Ta leiab küll õige kehaosa üles ja teab enam vähem sedagi, milliseid liigutusi oma keelega teha, kuid ta pole kindel, mis piirkonnale tuleks kõige enam tähelepanu pöörata. Asja teeb veelgi hullemaks see, kui ta ei lase sul end suunata ja jäärapäiselt üritab ise hakkama saada.

5. Ta üritab kiirustada, et «päris seksini» jõuda. Kahtlemata on see tema lemmikosa, kuna seda saate te mõlemad nautida. Ent ürita talle selgeks teha, et ei tasu kiirustada.

6. Ta ei ole kuigi entusiastlik. Kui sulle juba enne seksi tundub, et mees pole sellest ideest kuigi vaimustuses, siis võib põhjuseks olla see, et ta pole päris kindel, mida või kuidas ta tegema peaks.

7. Ta üritab oma sõrmi erinevatesse kohtadesse torgata. Selline teguviis pole kunagi kuigi mõistlik, hoolimata sellest, millise kehaosaga on tegemist.

8. Ta ei tunne end mugavalt. Ta viskleb voodil siia-sinna ja üritab leida normaalset asendit, kuid tundub, et seda on väga keeruline teha.

9. Ta küsib otse: «Mida ma tegema peaksin?». Vähemalt ta on aus.

10. Ta on küsinud, et äkki võiksite ühel ajal sooloseksi harrastada. Sisuliselt tähendab see, et ta annab alla ega hakka üldse üritamagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles